Ajde, da ne bude da samo uchestvujem u svojim temama.
Da sam sada u godinama, kada treba da se zenim, uradio bih sledece:
-Da imam 40 i vishe, ma ne , da ima vishe od 37, a da nema spremnu i pechenu vezu... sigurno bih se roknuo u vugla, ne bih ja sa ovim mozgom mogao da u tim godinama jedem sva ova govna iz pochetka.
-Obavezno bih ozenio lepu i visoku devojku, koja ne bi smela ni u snu da bude debela. Zashto visoka
Pa, dzaba je mene majka rodila od 190 cm., ako ja ozenim ribu od 157 cm. ili 167 cm....shta sam uradio, sve sam pokvario, unishtio prosek, a onda cu da dete teram da ide na kosharku, odbojku, da se isteze, da mu na svaki nachin navuchem josh neki cm., pa zar nije jednostavnije da mu mama bude visinski par sa tatom i eto potrebne visine. Neka mushkarci koji imaju nizak rast zene i oplodjuju devojke sa slichnom visinom, tako se nece kvariti prosek.
-Morala bi da bude koliko toliko inteligentna, ne bih trazio pametnicu, ali je bitno da ne bude glupa i da je zavrshila najmanje srednju shkolu.
-U zivotu ne bih pristao da odem na pichkovinu, da se udam..., nikada, ali bih pristao da njeni pomognu u kupovini stana.., neka oni daju i moj deo, a ja im dodjem..., nekada, kada se steknu uslovi.
-Pozeljno bi bilo da moja buduca supruga radi i da prima neku pristojnu zaradu, bar 20.000,oo
Nemam vishe nikavih prohteva, ali da sam zensko....eeheej...
U zivotu se ne bih udala , a da mi buduci supruznik vec nije obezbedio logor, ali nash logor, a ne da placamo kiriju i da se seljakamo svaku jesen , da ima ozbiljan posao koji moze da donese pristojnu zaradu...koja je to pristojna zarada
Svaka ona, koja je zadovoljavajuca da nam svima, pa i detetu, koje ce doci , osigura bezbednost i pristojan i skroman zivot, a da ja npr. ostanem bez posla.
Vrlo bitno za buduce udavache.
Obavezno proveriti, da li je i koliko, vash buduci suprug , kreditno opterecen i da li je zirant rizichnoj grupi. Nemoj da vas zadesi da se udate za abnormalni kreditni anuitet.
Ako mu se desi, da vas pita, "mila, shta mislish da se ofarbam" ? Odjebite ga odmah, to su prvi biseksualni simptomi...