Pedja
provereni korisnici
stara kajla
Pol:
Ime i prezime: Peđa Supurović
Mesto: Užice
Država: Srbija
FaceBook: ima
Blog: ima
Horoskop: Strelac
|
|
« poslato: 08.11.2007. 07:56:46 » |
|
Слава у висинама Богу, и на земљи мир, међу људима блага воља.
Хвалимо Те, благосиљамо Те, клањамо Ти се, славословимо Те, благодаримо Ти ради велике славе Твоје.
Господе, Цару небески, Боже Оче, Сведржитељу; Господе, Сине јединородни, Исусе Христе, и Свети Душе.
Господе Боже, Јагањче Божји, Сине Очев, Који узимаш грех света, помилуј нас; Који узимаш грехе света, прими молитву нашу; Који седиш надесно од Оца, помилуј нас.
Зато што си Ти једини свет, једини Господ, Исус Христос, у славу Бога Оца, амин.
Сваким даном Те благосиљам, и хвалићу име твоје у векове, и у век века.
Удостоји нас, Господе, у дан овај без греха да се очувамо. Благословен си Господе, Боже отаца наших, и хваљено и прослављено је име Твоје у векове, амин.
Нека буде, Господе, милост Твоја на нама, зато што се уздасмо у Тебе.
Благословен си, Господе, научи ме праведностима Твојим. (трипут)
Господе, прибежиште си нам био из нараштаја у нараштај. Ја рекох: Господе, помилуј ме, исцели душу моју јер сагреших Теби.
Господе, Теби прибегох, научи ме творити вољу Твоју, зато што си Ти Бог мој, што је код Тебе извор живота, у светлости Твојој гледамо светлост. Продужи милост Твоју онима који Те знају.
Свети Боже, свети Крепки, свети Бесмртни, помилуј нас. (трипут)
Слава Оцу и Сину и Светоме Духу, и сада и увек и у векове векова. Амин
Свети Бесмртни, помилуј нас.
Свети Боже, свети Крепки, свети Бесмртни, помилуј нас.
Данас спасење света настаде, певамо Васкрсломе из гроба и начелнику живота нашег; јер разрушивши смрћу смрт, победу нам даде и велику милост.
|