Ja sam koristio bel100 pa sam presao na bel50 i racun mi je jeftiniji sa istom potrosnjom oko 400 dinara. Fora je u tome sto oni popusti i cuda vaze kada ti prodje pretplata, zvanje fixnih brojeva ne ulazi u "besplatni minuti ka drugim mrezama" kao i besplatne poruke ne vaze za internacionalne poruke.
U svakom slucaju minimum racun je 650din za pretplatu, na to dodaj PDV, a na to pocni da dodajes zvanje fixnih brojeva i internacionalne sms poruke. Takodje, tarifa je standardna za potrosnju Xdin/min i to vazi sve dok ne potrosis te "besplatne" minute, a onda tek pocinje da vazi one friends & family, mojbroj usluga i kojekakva cuda.
Ne bi se na jace tarife gurao bolji telefon za manje pare da nema tu fora.
Sto se tice ostalih, van telekoma, imao sam negativna iskustva sa telenorom zbog zaokruzivanja minuta, "besplatnih minuta" kao i pojedinih stvari koji su napisani izrazito malim fontom
Vip, sta znam, gledao sam ponudu i one male ponude mi se cine OK, mada ne bih uzimao njihovu postpaid uslugu jer ste vezani ugovorom, a posto trenutno koriste 064 mrezu, prelaskom na njihovu infrastrukturu taj ugovor se moze radikalno izmeniti.
U sustini, ja ostajem gde jesam (sidi di si ni za disi nisi) u bel50 tarifi. Ove informacije su iz mog dosadasnjeg iskustva, ne moraju se uzimati zdravo-za-gotovo.