To bi te mozhda namlatili navijachi hajduka il ne znam chega. Ovi ljudi su prijatelji i kako su oni u UE dochekani, tako su i nashi Uzhichani dochekani u Sisku. Ne znam chemu toliki hejt prema motoristima ?
Nije to hejt prema motoristima. Kiška znam odlično, sjajan je momak, isto tako Jovana i mnogi drugi.Voze ljudi motore, zaljubljenici su u to, i ja to poštujem. Pored mene ih je prošlo mnogo sa moćnim mašinama koje se ne čuju kad idu, i tu skidam kapu! Problem je onih par desetaka imbecila koji leruju, a pri tom turiraju, i takmiče se ko će više rafala da ispali. Pa se onda "dopucavaju", jedan iz Velikog parka, drugi pod petljom, a treći na autobuskoj. Izvini, ali to već doživljavam kao maltretiranje. E sad, što možda jedna grupica baca senku na većinu koja je o.k., to već nije moj problem. Samo znam da su mi prestravljivali decu i da dve noći nisam mogao oka da sklopim. I da, sklon sam generalizovanju i bacanju ljage na organizatora. I na opštinu, koja ove skupove mora izmestiti negde van grada.