Je l to slika TVOJE pozadine, ili necija tudja? Ako je tvoja, ako ti je taj hirurg prijatelj, sta li bi bilo da ti je neprijatelj? A arhi debilizam je da ti je to radjeno nazivo, pored tolikih onih omamljujucih vrsta anestezije (lepo malo obamres i sve ti lepo, svega si svestan ali nista ne boli). Ja sam imao tu operaciju, ali to se brate lepo zasije. Doduse, ranica je pravila problem mesecak dana, morao sam da se zapiram hipermanganom, ususkavam kojecim da ne pravim cirkus po gacama, itd itd.
Imam i ja sliku, al ne bih bas da se javno pokazujem

Izgleda kao da mi je neko malo zaheftao gornji deo "doline"

Inace, ja sam imao srecu da nisam dugo cekao, cim je poceo bol i svrab ja sam malo cedio sam, ali sam video da to iznova gnoji, i otisao odmah kod hirurga, pa mi je on odradio operacijicu pre podne, malo sam odlezao u bolnici do uvece, i otisao kuci. Radjeno je pod anestezijom, 70 miligrama necega mnogo dobrog spricem u venu

tako sam lepo lebdeo i nesto brbljao sa osobljem, lupetao kojesta, i samo sam osecao kako mi doktor ceprka nesto po dupetu, ali apsolutno nije bilo bola. Posle mi bilo zao sto se ne raspitah sta mi dadose, da nabavim malo i za kucnu upotrebu, kad je onako mocan feeling

))
Naravno, kao i kod urastanja nokta, iako se to izvadi, ponovo moze da se pojavi i uraste neka nova dlaka, ko je tome sklon. Srecom, kod mene jos nije, a ovo se desavalo u oktobru 2005, nadam se da nikad i nece, pu, pu. Ako li samo primetis da ponovo pocinje da se pojavljuje, odmah idi, nemoj da se zakomplikuje toliko da posle operacije moras da nosis dren, to su tek muke isusove (a mora da se lezi na ledjima, zamisli ranu koju gadja dren i ti to pritiskas telom, u tome i jeste poenta da bi se bolje izdreniralo)! Ima ljudi kojima je rana bila velicine ljudske sake! I, medju nama, promeni hirurga