Moja situacija je sledeca.Na krovu kuce imam mikrotik ruter koji rutira internet i mrezu,preko 5.8Ghz linka dobijam net i mrezu od glavnog mikrotika(koji je u drugom delu grada),do mog racunara je razvucen lan kabli.Internet je podesen preko Queue Tree u glavnom M-tiku i svako od nas ima 1024kbps.e sad mene interesuje da li moguce izvesti Load balncing na sledeci nacin.Da kupim jos jedan mikrotik sa dve lan kartice,a on bi bio povezan izmedju mog racunara i mikrotika koji je na krovu i u njemu bi podesio load balncing tj da imam npr 3072kbps neta umesto sadasnjih 1024kbps.meni je lokalna adresa 10.10.40.4 i ogranicena naravno na 1mbps ali da li postoji mogucnost spojiti nekako u mikrotiku tipa 10.10.40.4 (lokalna lan) , 10.10.41.10 (Ap 1) , 10.10.42.20 (Ap2) i da to na kraju spojim i pustim na mom racunaru 3mbps neta. Internet link je 16mbps.ukoliko sam nesto izostavio a da je bitno molim vas sugerisite mi
.Unapred puno hvala a ova tema bi pomogla mnogima ukoliko neko zna odgovor na nju.