Malo je nejasno pitanje.
Pedja
Znaci, imam mrezu od nekih dvadesetak AP-ova, korisnici se kace preko PPPoE konekcije. Kompletna mreza je u bridge modu, znaci sve je spojeno na nacin da je na jednoj ploci podesen interfejs u ap bridge mod kome je dodat wds na koji se kaci druga ploca sa interfejsom isto u ap bridge modu i wds-om. I tako dalje, sve je povezano na taj nacin. Jedina ruta je difoltna ruta i stavljen je gateway. E sad mene konkretno zanima dio mreze koji ja `odrzavam`, a to je nekih 7 AP-ova. Ovaj moj dio mreze je prilicno daleko od polazne tacke odnosno od tog gateway-a. Pa posto glavna putanja do mog dijela mreze ide preko jedne visoke kote gdje je u zimskom periodu vrlo tesko prici odlucili smo da dovedemo alternativni link kako bi zaobisli tu nepristupacnu tacku. E sad, znaci sa dvije strane sam dobio linkove do izlaza iz mreze al` to ne mogu da koristim istovremeno. Pitanje glasi, dal` je to izvodljivo i na koji nacin da se obezbjedi putanja kroz dva linka istovremeno (load balancing) i kad jedan padne da mi ostane drugi?
Valjda sam sad malo pojasnio pitanje
Hvala