Nadam se da se ne ljutis sto cu da komentarisem malo tvoju poeziju,jer i sama pisem pomalo, ne bas uspesno iako se nekima svidja
.Kao prvo svaka cast na hrabrosti da svoje pesme i objavis,jer sam ja svaku svoju koju sam postavila obrisala.Kao drugo svaka cast na rimi
,ja imam samo jednu pesmu koja se rimuje :p. Svidja mi se tvoja prva pesma,nekako je jaka,To je jedina rec koja mi pada na pamet da je opisem.Samo nastavi sa pisanjem i napred
,ima sad opcija veoma povoljnih u Novoj Poetici da objavis svoja dela a ti biras formu mozes cak i elektronski. Naravno,ako su tvoje ambicije takve
.
Starla, ne da se ne ljutim, nego sam srećna što si ih primetila.
Meni je pisaje jednako disanje
Malo preterano, naravno, ali ako i sama pišeš, onda znaš šta sam htela da kažem. Nije mi frka da objavljujem pesme ili priče na forumima. Nažalost, ima ih malo na našem jeziku. Ili, barem, ja ne znam da ih ima. Kad nešto pišeš onda to moraš sa nekim da podeliš. Moja neposredna okolina je uglavnom totalno neumetnička, sve neki naučnici
, a o objavljivanju nisam nikad razmišljala. Sad kad si mi ti dala ideju, možda i to pokušam. Mnoooogo ti hvala što si pročitala pesme i komentarisala.
DAJ, STAVI NEKU SVOJU PESMU, SLOBODNO. Ako si ih već nekom pokzivala nema razloga da ih ne staviš i na forum. Pozdrav.