Inace bez ove prepravke na wan portu uredaj radi, ali preko wan porta nemam pristup internetu na moj racunar a isto tako ne mogu da pristupim uredjaju i njegovim podesavanjima, to bi bilo to sto se tice poe,Uredjaj radi vec ceo dan u bridge modu sa baznom stanicom (mikrotik) Udajlenost baze je na 2.5 km jacina signala je 23 db, e sad ne znam koliko to iznosi u - ono (-70 db me vidi bazna stanica na G standardu ). Ako moze neka tabela. A jos dva druga korisnika na 400 m od mene imaju moj signal -52 db. Znaci u okviru Bridge moda oni se konektuju na moju wireless lokalnu mrezu i imaju podesavanja koja im je dao Admin. Sve radi fenomenalno. Juce sam zvao administratora da testiramo link, i on ima propusnu moc 7 mbita, mada mi je admin reko da nije problem do mene nego do trenutnog zauzeca mreze, ali tih 7 mbita je sasvim dovoljno za nas 3. Ping je do
http://www.speedtest.net/ tj. do te stranice 32ms. Jedini problem je kutija, ja sam stavio ruter u plasticnoj kutiji ali cini mi se da cu morati da nadjem boju kutiju ili da je naoravim od drveta i izoliram sa stiroprom, Mada sam razmisljao da kupim pur penu i da napunim ovu plasticnu kutiju samo da ostavim mesto da unutar udje ruter i da sve to lepo zatvorim, jer idu hladniji dani , a ruter radi cele noci, zapazio sam i to da se ruter ne greje kad nema protoka a i da i kad ima protoka kroz mrezu greje veoma malo. Sta savetujete?