jelenica_ue
provereni korisnici
skriboman
Pol:
Ime i prezime: Jelena Hlubek Supurović
Država: Srbija
FaceBook: ima
Horoskop: Ovan
Najforumaš 2008
|
|
« poslato: 01.06.2005. 23:09:35 » |
|
Vec neko vreme imam neverovatne snove , koji ne mogu da se povezu sa onim shto mi se deshava i o chemu razmishljam... sanjam najneverovatnije stvari, ljude koje nisam vidjala godinama ... sanjate li vi? verujete li u znachenje snova? ja prvo kad ustanem proverim shta znachi ono shto sam sanjala ... i neverovatno je da do sada sanjam stvari koje sanovnik tumachi kao veoma pozitivne ... paaaa mozda mi se i posreci http://galeb.etf.bg.ac.yu/~ajakov/sanovnik/sanovnik.htmovo sam prvo izgooglala i njega konsultujem svako juro
|
|
|
Sačuvana
|
٩(̾●̮̮̃̾•̃̾)۶ ♈゚+。☆*゜+。.。:.*.゚ ゚¨゚゚・*:..。o○☆゚+。
|
|
|
DJ_Uro_UE
provereni korisnici
skriboman
Pol:
Mesto: Uzice
Država: State of Serbia
Horoskop: Jarac
Master of disaster
|
|
« Odgovor #1 poslato: 02.06.2005. 03:37:21 » |
|
Ne znam, ja uvek sanjam neke onako nepovezane stvari obichno ljude oko sebe, sanjao sam i vreme iz vojske. Ali je bilo i jezivih snova (neshto kao horror film u kome sam... brrrrr). Konsultovacu ovaj tvoj sanovnik
|
|
|
Sačuvana
|
Poseti Limundo, aukciju br1 na balkanu : LIMUNDO
|
|
|
Peekaboo
provereni korisnici
piskaralo
Pol:
Horoskop: Rak
|
|
« Odgovor #2 poslato: 02.06.2005. 03:48:44 » |
|
Paaa..po Frojdu, snovi su samo odraz desavanja oko nas...u tome ima neceg..(s' obzirom da se ja ne slazem sa njim ni u jednom pogledu, ovo je dobro.. )...Mada...nikad se ne zna, verovatno nesto znace snovi...Ja verujem nasim starima...Jer ipak stari narod zna najbolje ...
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
jelenica_ue
provereni korisnici
skriboman
Pol:
Najforumaš 2008
|
|
« Odgovor #3 poslato: 02.06.2005. 07:22:49 » |
|
evo vecheras od Sode (matorog) dobih recept za spavanje bez snova pre spavanja popiti sholju mlakog chaja od nane sad... ne znam dal' da probam , pocheli su snovi da mi se svidjaju stvarno jedva chekam kada cu da zaspim , da vidim kakva me avantura cheka
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
|
« Odgovor #4 poslato: 02.06.2005. 08:21:50 » |
|
Trip trip.... Ljuti tripovi......
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
pega
provereni korisnici
piskaralo
Pol:
Mesto: Užice
|
|
« Odgovor #5 poslato: 02.06.2005. 08:30:01 » |
|
Trip trip.... Ljuti tripovi...... nego sta... tripnes se da ne znas da li si sanjo ili si bio budan... matrix iz real , a ovaj caj , zanimljivo to Soda izvuko iz steka... nemam jos nocne more , kad krenu onda cu ga se setiti :mrgreen: :mrgreen:
|
|
|
Sačuvana
|
Weil eigentlich ist dieses Leben etwas Hässliches. Ich hasse es, also nehme ich und zerbreche ich es.
|
|
|
|
|
« Odgovor #6 poslato: 02.06.2005. 08:35:05 » |
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
Драгољуб
provereni korisnici
piskaralo
Pol:
Mesto: Ужице
Država: Србија
|
|
« Odgovor #7 poslato: 02.06.2005. 08:52:32 » |
|
Ti snovi... ima tu shta da se pricha...... Pa zbog njih sam se budio znojav, nasmejan, tuzan, rasplakan, srecan, zbog njih sam i shetao po sobi "mesechario", stvarno imaju chudnu moc. Chuo sam da snovi u proseku traju 5-6 secundi a nama izgleda kao da sanjamo danima i to pred samo budjenje. Najgori su snovi kada te neko juri, kada skachesh sa neke visine, iskreno ja sam svashta sanjao, kako i ne bih kad mi se stvarnost i ne razlikuje toliko od ovih "najgorih" snova. Ja sam ovo sve izmeshao i zamrsio. Ko ovo skonta svaka mu chast, bitno je da ja razumem. U svakom sluchaju ne shkodi, znachi da koristi....... :?
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
filler
provereni korisnici
piskaralo
Pol:
Ime i prezime: Filipos Domesticus
Mesto: Ispred Ekrana
Blog: ima
Horoskop: Bik
..::Hackintosh 10.5.6::..
|
|
« Odgovor #8 poslato: 02.06.2005. 18:18:09 » |
|
Ne volim da sanjam, jer uvek kada sanjam - sanjam upravo stvari koje nikad ne bi voleo da se dese. Sanjam smrt, pogreb mojih najblizih i najdrazih, sanjam da padam i sto je najgore da dodirnem tlo... Ponekad bude izuzetaka tipa da sam neki stvor kao predator i idem ubijam sve sto se mice... Ne verujem da snovi nesto kazuju, mislim samo da su neke fantazije upravljane nasim desavanjima tokom dana, necemu cemu tezimo, o necemu sto preko dana razmisljamo. Nikad nisam desifrovao svoje snove i ne trudim se, ali nikada ne treba potenjivati tudje snove.
|
|
|
Sačuvana
|
Dell Inspiron 531 Hackintosh iDeneb 10.5.6 Voodoo kernel 9.5.0 AMD X2 4000+ 4GB Kingstone 800MHz
|
|
|
Sasha_UE
provereni korisnici
odomaceni korisnik
Pol:
|
|
« Odgovor #9 poslato: 02.06.2005. 19:10:37 » |
|
Paaa..po Frojdu, snovi su samo odraz desavanja oko nas... Po Frojdu, snovi su odraz sexualnih & agresivnih zelja prema prijateljima i porodici. I svi predmeti koje sanja$ su ustvari simboli, jedna osoba moze da simboli$e neku drugu osobu... Po psiholozima, kategorija vremena je u snu potpuno iskljuchena tako da dolazi do sazhimanja 2 misli. Zato je ponekad te$ko interpretirati san. :?
|
|
|
Sačuvana
|
Sunday was a bright day yesterday Dark cloud has come into the way
|
|
|
Kenny
if ya run..U only die tired..
provereni korisnici
piskaralo
Pol:
Ime i prezime: Kenny
Mesto: Uzice\Chuklin
Država: c:\Srbija
What we love to do we find time to do..
|
|
« Odgovor #10 poslato: 02.06.2005. 19:19:56 » |
|
svkaka vama chast kad se vi secate vashih snova... ja se nicega nesecam .. nem pojmani sta je ovako bilo pre 2 dana kamol snova se secam dodushe mi se deshava da preko dana vidim nehsto sto sam vec video.. odnosno sanjao.. se to desilo nekome dosad... to je brate trip :O :!:
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
Peekaboo
provereni korisnici
piskaralo
Pol:
|
|
« Odgovor #11 poslato: 02.06.2005. 19:59:35 » |
|
Na mene cesto uticu snovi...Nekad se istripujem da li je bio san ili ne...i onda ne mogu da dodjem sebi ceo dan...ili budem iznervirana jer mislim da se to stvarno desilo...pfffff....Trip!
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
أحدث الأرق من النو
provereni korisnici
skriboman
Pol:
|
|
« Odgovor #12 poslato: 02.06.2005. 20:31:41 » |
|
Ne volim da sanjam!!! Cesto se zbog toga posle gubim u stvarnosti! I mislim da mi se to vec desilo.. il sta vec. ne znam da objasnim!
A kad sanjam nesto.. to je obichno nesto glupo.. neki vampiri.. cudovista.. ili pak da me neko prati u mraku i pokusavam da ubije... mislim da ne mislim.. NECU BWE DA SANJAM VISE!!!
Svasta utripujem posle!!!
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
Sasha_UE
provereni korisnici
odomaceni korisnik
Pol:
|
|
« Odgovor #13 poslato: 02.06.2005. 21:18:52 » |
|
dodushe mi se deshava da preko dana vidim nehsto sto sam vec video.. odnosno sanjao..
se to desilo nekome dosad...
to je brate trip :O :!:
Misli$ na deza-vu? [Gre$ka u Matrixu - kada ista machka prodje 2 puta :-o ]
|
|
|
Sačuvana
|
Sunday was a bright day yesterday Dark cloud has come into the way
|
|
|
Kenny
if ya run..U only die tired..
provereni korisnici
piskaralo
Pol:
Ime i prezime: Kenny
Mesto: Uzice\Chuklin
Država: c:\Srbija
What we love to do we find time to do..
|
|
« Odgovor #14 poslato: 03.06.2005. 02:08:41 » |
|
ne razumem ti je bro u te de-za vu matrix zodiac foree..
nije me to nikad ni interesovalo mada je po raznim clancima iz novina i kojekakim caspoisima deluje dosta zanimljivo...
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
أحدث الأرق من النو
provereni korisnici
skriboman
Pol:
|
|
« Odgovor #15 poslato: 03.06.2005. 02:53:06 » |
|
E to je to...!!!! Pricam ja Dragoljubu... a on meni .."Cuti Miro, mislice neko da si luda!!!" Stvarno, vise ne znam da li zivim u snovima, ili u stvarnosti! (nek me neko ustine) To je ono... kako ste sigurni da sada ne sanjate, a ako ne sanjate kako znate da li ste budni!? tako vec nekako... valjda ste shvatili poentu!
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
pega
provereni korisnici
piskaralo
Pol:
|
|
« Odgovor #16 poslato: 06.06.2005. 23:57:49 » |
|
sta god da sanjamo to radimo na jastuku od cije ukupne tezine 30% ( tako nesto ) cine grinje .... bas je to cool , milioni malih sitnih zivotinjica uz projektovanu sliku iskrivljene realnosti... buuuu... :mrgreen:
|
|
|
Sačuvana
|
Weil eigentlich ist dieses Leben etwas Hässliches. Ich hasse es, also nehme ich und zerbreche ich es.
|
|
|
moockey
|
|
« Odgovor #17 poslato: 07.06.2005. 06:21:48 » |
|
30% bogami tesko. Mnogo je, brate. Sto se snova tice, procitajte od Frojda "Tumcenje snova I i II". Te knjige nisu kao neki jeftini sanovnik ili tako nesto. San mogu da protumace ljudi koji se celog zivota bave psihoanalizom i nije nimalo jednostavno. Slazem se sa jednim od gore navedenih postova (tj. Frojd se slaze) da snovi predstavljaju odraz skrivenih i ne tako skrivenih zelja, koje u snovu i ne moraju biti dominantne, vec u nekoj pozadini.
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
Scharlotte
provereni korisnici
početnik
|
|
« Odgovor #18 poslato: 20.06.2005. 08:01:55 » |
|
snovi? moju skepsu po pitanju znacenja i tumacenja snova razbili su oni snovi koji su mi predvideli buducnost... zvuci neverovatno, jos cu misliti da sam vidovita ... mada, i dalje je sve jedno veliko pitanje... ljudski mozak je kao sundjer - upija sve, a sta ce reflektovati najvise, videcete kad zaplovite prema zemlji snova....
|
|
|
Sačuvana
|
'avenir est un lieu commode pour y mettre des songes...
|
|
|
أحدث الأرق من النو
provereni korisnici
skriboman
Pol:
|
|
« Odgovor #19 poslato: 21.06.2005. 20:21:09 » |
|
ccc... Vec nekoliko dana uzastopno... budim se u sred noci uplakana kao mala beba.. jel me jure neka cudovista... strashno!!!
mislim da je to zato sto sam vecerala kasno!!!
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
Prti bee gee
provereni korisnici
piskaralo
Pol:
Ime i prezime: Jelena Nikolić
I miss you...
|
|
« Odgovor #20 poslato: 06.07.2005. 07:23:00 » |
|
Ljudi ja vec nekoliko dana uzastopno sanjam pozoriste.Hm,velika preopterecenost,reklo bi se Ali,sanjam i mene i Stanica kako se ljuuubimo.Eh,kad bi se sve to ostvarilo,bila bih najsrecnija.Ali,sve mislim da nece :cry: :cry:
|
|
|
Sačuvana
|
"You have to enjoy your job;you should wake up every day and love what you do...I honestly do...From the bottom of my heart to the depths of my soul.I'm truly happy." Aaliyah Dana Haughton (1979-2001)
|
|
|
jelenica_ue
provereni korisnici
skriboman
Pol:
Najforumaš 2008
|
|
« Odgovor #21 poslato: 06.07.2005. 07:41:06 » |
|
Prti ako je Stanic glavni glumac u Goloj Veri poshalji ga malo i u moje snove , a ako nije onda nema veze :mrgreen:
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
Драгољуб
provereni korisnici
piskaralo
Pol:
Mesto: Ужице
Država: Србија
|
|
« Odgovor #22 poslato: 06.07.2005. 07:45:05 » |
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
black_angel_421
[thoughts = irritation]
provereni korisnici
piskaralo
Pol:
Horoskop: Blizanci
ignore the smoke.
|
|
« Odgovor #23 poslato: 06.07.2005. 10:56:25 » |
|
|
|
|
Sačuvana
|
..& your liberation & your undulating dance in tantalising slowness.. & your distance that you chose, tell me - did you find all your explanations inside your diorama?..
|
|
|
Prti bee gee
provereni korisnici
piskaralo
Pol:
Ime i prezime: Jelena Nikolić
I miss you...
|
|
« Odgovor #24 poslato: 06.07.2005. 19:41:34 » |
|
Hahha,pa vidis Stanic glumi u Goloj veri,ali samo za mene A videcu da ti dobacim nekog drugog glumca :wink: hhehee
|
|
|
Sačuvana
|
"You have to enjoy your job;you should wake up every day and love what you do...I honestly do...From the bottom of my heart to the depths of my soul.I'm truly happy." Aaliyah Dana Haughton (1979-2001)
|
|
|
|