jelenica_ue
urednik
skriboman

Pol: 
Ime i prezime: Jelena Hlubek Supurović
Država: Srbija
FaceBook: ima
Horoskop: Ovan
Najforumaš 2008
|
 |
« poslato: 30.06.2005. 08:05:08 » |
|
ja sam imache opsednuta sladoledom , ali nikada do sada nisam volela domaci ... ovaj je mmmm njam njam 200g - shlag KREM 200g - mleka u prahu 150-200g shecera u prahu oko 1l mleka aromeumutite 200g shlaga sa mlekom , slobodno dodajte mleko i mutite.moze se napraviti od celog litra mleka , dodajte mleko u prahu i nastavite da mutite uz dodavanje shecera u prahu , kada sve umutite dodajte aromu po zelji. ja sam istrugala chokoladu , naravno napravila sam i vanilu , leshnik i jagode  Prijatno
|
|
|
Sačuvana
|
٩(̾●̮̮̃̾•̃̾)۶ ♈゚+。☆*゜+。.。:.*.゚ ゚¨゚゚・*:..。o○☆゚+。
|
|
|
macka mau
provereni korisnici
odomaceni korisnik

|
 |
« Odgovor #1 poslato: 30.06.2005. 19:23:55 » |
|
Evo jedan isto mnogo dobar a jeftin i lak za pravljenje sladoled casa kisele pavlake casa secera casa soka kog zelite da vam bude ukusa sladoled sve jednostavno zamestati i to je to predlog probajte umesto soka da stavite casu koka kole neponovljivo mozda moze i nesto drugo gazirano specificnog ukusa to vec nisam probala.....
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
Pedja
provereni korisnici
stara kajla

Pol: 
Ime i prezime: Peđa Supurović
Mesto: Užice
Blog: ima
Horoskop: Strelac
|
 |
« Odgovor #2 poslato: 30.06.2005. 19:37:28 » |
|
Kad stavlajte vocke u sladoled gledajte da bas isitnite ili sameljete. Krupni komadi se zalede i postaju vrlo nezgodni deosladoleda.
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
Драгољуб
provereni korisnici
piskaralo

Pol: 
Mesto: Ужице
Država: Србија
|
 |
« Odgovor #3 poslato: 01.07.2005. 10:18:18 » |
|
Nisam neki ljubitelj ove hladne poslastice. Mozda mi necete verovati ali do sada nisam smazao vishe od deset sladoleda. Ali kada bih uzimao to bi bio svakako neki kornet.......... :mrgreen:
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
أحدث الأرق من النو
provereni korisnici
skriboman

Pol: 
Horoskop: Jarac
|
 |
« Odgovor #4 poslato: 03.07.2005. 17:56:33 » |
|
cek.. jesu li provereni ovi recepti?!? a?
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
 |
« Odgovor #5 poslato: 03.07.2005. 21:51:14 » |
|
PA verovatno jesu .. Ali ih i ti proveri shta ti fali .. To je ipak sladoled... Ja volim sladoled bilo koje vrste .. domaci, na shtapic, porodichni, u kornetu, na tochenje.. bilo koji .. I bash odavno nisma bacio neki recept ili slatkish na ovu temu .. KAda dodjem u ue pa da otvorim mamin rokovnik sa receptima .. pa ce biti 
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
أحدث الأرق من النو
provereni korisnici
skriboman

Pol: 
|
 |
« Odgovor #6 poslato: 04.07.2005. 02:15:57 » |
|
ma to pitam.. hocu da prvo probam.. pa kad dodjete na Cobanske dane.. da imam i sladoled  da se osvezite!:) :wink: :wink:
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
Драгољуб
provereni korisnici
piskaralo

Pol: 
|
 |
« Odgovor #7 poslato: 04.07.2005. 10:00:22 » |
|
Koja reklama za Kosjeric i chobanske dane Ma zna Mira posao. Kao ako dodjete pravim vam sladoled, e Mirche Mirche.... c c c. Samo da ne bude kao i sa palachincima od proshle godine.......... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
أحدث الأرق من النو
provereni korisnici
skriboman

Pol: 
|
 |
« Odgovor #8 poslato: 04.07.2005. 17:08:10 » |
|
:evil: stvarno znas da me malo izbacis iz takta!!! koliko sam ti puta rekla zasto nismo imali te palacinke!!!! e sad.... pa ove godine ce sve biti bolje.. prosle godine smo se tek upoznali  sad se znamo malo bolje! Jooj, otishao mi tata na posao, a nisam mu ostavila spisak sta da mi kupi... ccc.. ipak cu sutra praviti sladoled!  a sad odoh u maline  smrc..
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
Драгољуб
provereni korisnici
piskaralo

Pol: 
|
 |
« Odgovor #9 poslato: 04.07.2005. 18:51:29 » |
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
 |
« Odgovor #10 poslato: 04.07.2005. 21:35:53 » |
|
...i te dugo ochekivane plachinke koje su mi obecane proshle a i ove godine  Tako da Miro morahs se opasno potruditi ove godine .. Zavrni rukave, zavezi kecelju...i na posao  A sladoled .. sladoled hocu od choolade, vanile i od svog voca koje mozeshda sakupish .. 
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
أحدث الأرق من النو
provereni korisnici
skriboman

Pol: 
|
 |
« Odgovor #11 poslato: 04.07.2005. 21:39:30 » |
|
hmmm... svo voce sto mogu da sakupim? domace jagode, shumske jagode, maline, ribizle, dudinje  hehehhehe vazi, vazi...
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
jelenica_ue
urednik
skriboman

Pol: 
Ime i prezime: Jelena Hlubek Supurović
Horoskop: Ovan
Najforumaš 2008
|
 |
« Odgovor #12 poslato: 04.07.2005. 22:00:27 » |
|
Miro , moj recept je proveren a i Mace mjau je dobar  samo pichi i pravi 
|
|
|
Sačuvana
|
٩(̾●̮̮̃̾•̃̾)۶ ♈゚+。☆*゜+。.。:.*.゚ ゚¨゚゚・*:..。o○☆゚+。
|
|
|
Prti bee gee
provereni korisnici
piskaralo

Pol: 
Ime i prezime: Jelena Nikolić
Mesto: Užice
Horoskop: Rak
I miss you...
|
 |
« Odgovor #13 poslato: 06.07.2005. 23:37:49 » |
|
I ovaj recept je dobar: Uzmite 8 jaja,odvojite zumanca od belanaca.Umutite belanca,a kad nastane cvrsta smesa dodajte 8 kasika secera i 3 vanilin secera.Dobro umutite i dodajte onih 8 belanaca.U drugu posudu umutite 200 gr slaga,kasiku secera i povremeno dodajte 4 dl ledene vode.Kad umutite,dodajte taj slag u onu prethodnu smesu i sve dobro umutite.Posto ja volim samo slag od cokolade,dodam u sve to 200 gr topljene cokolade,sve umutim i rasporedim po casama.verujte mi,recept je super,a sladoled je pojeden dok kazete keks! 
|
|
|
Sačuvana
|
"You have to enjoy your job;you should wake up every day and love what you do...I honestly do...From the bottom of my heart to the depths of my soul.I'm truly happy." Aaliyah Dana Haughton (1979-2001)
|
|
|
black_angel_421
[thoughts = irritation]
provereni korisnici
piskaralo

Pol: 
Horoskop: Blizanci
ignore the smoke.
|
 |
« Odgovor #14 poslato: 07.07.2005. 02:40:45 » |
|
Joj,ljudi, ja imam izuzetan recept za ovu ledenu poslasticu, ali nikako mi ne uspeva da ga nadjem..Ali chim uspem, sigurno cu ga izloziti ovde..Da vidite vo shta je ukus pravog sladoleda!!! A kad smo vec kod sladze ja upravo jedem jedan od banane i chokolade sa komadicima iste...mmmmmmmmmm.... :mrgreen:
|
|
|
Sačuvana
|
..& your liberation & your undulating dance in tantalising slowness.. & your distance that you chose, tell me - did you find all your explanations inside your diorama?..
|
|
|
pozitivno_luda
provereni korisnici
odomaceni korisnik

|
 |
« Odgovor #15 poslato: 09.09.2005. 01:08:59 » |
|
Na sladoled pospite izrendan plazma keks, odlicno je. Nije jos zavrsena sezona sladoleda, zar ne. :?: 
|
|
|
Sačuvana
|
ovori sam o onome sto ti je jasno, inace cuti.
|
|
|
|