bBrankica
keep smilin'
provereni korisnici
piskaralo
Pol:
zambaladumbica
|
|
« Odgovor #75 poslato: 07.10.2005. 03:29:22 » |
|
Dobro papirche Prti
|
|
|
Sačuvana
|
"Ljubav dugo trpi,malokrvna je; ljubav ne zavidi; ne veliča se,ne nadima se,ne čini ono što ne valja,ne traži svoje,ne srdi se,ne misli o zlu,ne raduje se nepravdi,a raduje se istini. Sve snosi,sve veruje,svemu se nada,sve trpi. Ljubav nikad ne prestaje."
|
|
|
Prti bee gee
provereni korisnici
piskaralo
Pol:
Ime i prezime: Jelena Nikolić
Mesto: Užice
Horoskop: Rak
I miss you...
|
|
« Odgovor #76 poslato: 07.10.2005. 04:05:49 » |
|
Ma sta da ti pricam,tacna sam k'o smrt! :mrgreen:
|
|
|
Sačuvana
|
"You have to enjoy your job;you should wake up every day and love what you do...I honestly do...From the bottom of my heart to the depths of my soul.I'm truly happy." Aaliyah Dana Haughton (1979-2001)
|
|
|
In_Black_Suit
provereni korisnici
odomaceni korisnik
Horoskop: Vodolija
|
|
« Odgovor #77 poslato: 07.10.2005. 05:52:49 » |
|
Vodolija Idealista,humanista, ekscentrik, cudak sve sam ti ja to provereno :twisted: :twisted: cesto smo idu ispred vremena u kojem zivimo....kad zacrtamo nesto ne odustejemo Osecanja su nam suptilna, prefinjena, ali i cudna zna se )) Cudna ta planeta URAN Pol Njumen,Klerk Geble mislim legendarne VOdolije ima jos o nama ali....dosta je....
|
|
|
Sačuvana
|
Please let me intruduce.... y em a men of welt and taste
|
|
|
teamster
provereni korisnici
odomaceni korisnik
|
|
« Odgovor #78 poslato: 07.10.2005. 18:16:20 » |
|
znachi 2x riba sta to znachi??
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
bBrankica
keep smilin'
provereni korisnici
piskaralo
Pol:
zambaladumbica
|
|
« Odgovor #79 poslato: 07.10.2005. 18:53:56 » |
|
Znaci da si dupla riba :mrgreen: :mrgreen: Hehe...pa kad procitas osobine ribe, znas da si definitivno takav (koliko toliko) a ne kao mi koji nismo dupli, pa nas u mnogim situacijama oslikava podznak
|
|
|
Sačuvana
|
"Ljubav dugo trpi,malokrvna je; ljubav ne zavidi; ne veliča se,ne nadima se,ne čini ono što ne valja,ne traži svoje,ne srdi se,ne misli o zlu,ne raduje se nepravdi,a raduje se istini. Sve snosi,sve veruje,svemu se nada,sve trpi. Ljubav nikad ne prestaje."
|
|
|
teamster
provereni korisnici
odomaceni korisnik
|
|
« Odgovor #80 poslato: 07.10.2005. 19:09:19 » |
|
oces da kazes da sam ga nejabo kako god da okrenes ja sam riba? hm... jel to 'sigurno ko smrt' ?? hahahaah
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
Prti bee gee
provereni korisnici
piskaralo
Pol:
Ime i prezime: Jelena Nikolić
Mesto: Užice
Horoskop: Rak
I miss you...
|
|
« Odgovor #81 poslato: 07.10.2005. 19:11:58 » |
|
Ja mislim da je dupla riba super kombinacija,tako da...Nikola,samo opusteno! :mrgreen:
|
|
|
Sačuvana
|
"You have to enjoy your job;you should wake up every day and love what you do...I honestly do...From the bottom of my heart to the depths of my soul.I'm truly happy." Aaliyah Dana Haughton (1979-2001)
|
|
|
teamster
provereni korisnici
odomaceni korisnik
|
|
« Odgovor #82 poslato: 07.10.2005. 19:18:41 » |
|
E. vala ako ti tako kazes, onda jeste :mrgreen:
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
bBrankica
keep smilin'
provereni korisnici
piskaralo
Pol:
zambaladumbica
|
|
« Odgovor #83 poslato: 08.10.2005. 02:39:02 » |
|
Ma dobre su ribe......... samo ih treba sve podaviti :mrgreen: :twisted: :mrgreen: Heheeheh salim se, al jesu, dobre su
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
Zlat. Jetti
provereni korisnici
početnik
|
|
« Odgovor #84 poslato: 30.01.2006. 03:13:04 » |
|
Ima li Bikova na ovom forumu? Tvrdoglavih jakih zemljanih rogonja?
|
|
|
Sačuvana
|
zzzzzzzzzzzzzzzzzzz..............
|
|
|
Andragon
provereni korisnici
piskaralo
Pol:
Horoskop: Jarac
|
|
« Odgovor #85 poslato: 30.01.2006. 06:32:33 » |
|
Ja sam Jarac/Strelac u hor. mada bash i ne verujem u horoskope osobine znaka mi se potpuno slazu sa mojim osobina....ubi me tvrdoglavost,a ostalo su samo vrline
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
PSY-GIRL
provereni korisnici
piskaralo
Mesto: Uzice
Država: Srbija
Horoskop: Blizanci
|
|
« Odgovor #86 poslato: 30.01.2006. 08:12:49 » |
|
E pa ja sam blizanac i volim da chitam horoskop jer me to zabavlja i zanimljivo mi je a o tome kolio verujem...ne znam ....ne verujem ...samo eto imam u glavi to sto procitam...
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
Doreta
provereni korisnici
piskaralo
Pol:
Horoskop: Škorpija
|
|
« Odgovor #87 poslato: 30.01.2006. 19:12:23 » |
|
SKORPIJA-JARAC, kazu odlicna kombinacija , treba ponekad verovati i u horoskop..... zar ne???
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
_L_U_J_K_A_
provereni korisnici
piskaralo
Pol:
Ime i prezime: Sandra
Mesto: Uzice...
FaceBook: ima
Horoskop: Bik
|
|
« Odgovor #88 poslato: 31.01.2006. 08:27:47 » |
|
Ima li Bikova na ovom forumu? Tvrdoglavih jakih zemljanih rogonja? Buaahahahha....tu sam...ja sam Bik/Blizanac....i tvrdoglava sam samo tako...i bash volim....obozavam da se svadjam....to mi je hobi... :mrgreen: Hehehe.... :wink:
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
Zlat. Jetti
provereni korisnici
početnik
|
|
« Odgovor #89 poslato: 27.02.2006. 04:07:09 » |
|
Lujko pa mogli bi da se nadjemo i da se lepo isvadjamo posto oboje to volimo da radimo!!!!!! :mrgreen:
|
|
|
Sačuvana
|
zzzzzzzzzzzzzzzzzzz..............
|
|
|
Karlsruhe
provereni korisnici
posetilac
Pol:
Država: Germany
Horoskop: Škorpija
|
|
« Odgovor #90 poslato: 31.01.2007. 23:32:36 » |
|
SKORPIJA-JARAC, kazu odlicna kombinacija , treba ponekad verovati i u horoskop..... zar ne??? What is Jarac?^^ I have heard, that cancer, virgin, and fish should be the best, which fits to scorpion But I don´t believe really in horoskope, but it´s excitingly to see, that the character, written in the zodiac signs, are sometimes true
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
le_piaf
provereni korisnici
odomaceni korisnik
Pol:
|
|
« Odgovor #91 poslato: 01.02.2007. 00:13:18 » |
|
vodolija-vodolija
U horoskopo iz novina, sa TV-a samo bilde moze da poveruje,
sa natalnim kartama je vec druga prica
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
le_piaf
provereni korisnici
odomaceni korisnik
Pol:
|
|
« Odgovor #92 poslato: 01.02.2007. 00:18:24 » |
|
Vodolija Idealista,humanista, ekscentrik, cudak sve sam ti ja to provereno :twisted: :twisted: cesto smo idu ispred vremena u kojem zivimo....kad zacrtamo nesto ne odustejemo Osecanja su nam suptilna, prefinjena, ali i cudna zna se )) Cudna ta planeta URAN Pol Njumen,Klerk Geble mislim legendarne VOdolije ima jos o nama ali....dosta je.... ne znam koliko je to tacno za vodolije, svuda ih tako opisuju, mada nijedna vodolija koju poznajem nije neki vizionar, veliki ekscentrik(sem Josipe Lisac)ostali su prilicno normalni,mstandardni
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
srdjan-.-
provereni korisnici
početnik
Pol:
Ime i prezime: srdjan obradovic
Mesto: uzice
Država: srbija
|
|
« Odgovor #93 poslato: 10.12.2008. 06:49:28 » |
|
strelac strelac
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
Starla
provereni korisnici
piskaralo
Pol:
Najforumaš 2007
|
|
« Odgovor #94 poslato: 03.08.2014. 20:14:29 » |
|
Lav i to dupli. Ne verujem u horoskop,ali ja doduse u malo sta i verujem haha...Imala sam drugaricu koja se time bavila i slepo verovala u raspored zvezdi,kud je kome mesec postavljen i tako to. Meni bilo sve to malo smesno,ali ona mi je bila bas bas draga , pa joj kao eto dam podatke gde i kad sam rodjena,zato i znam . Smesna stvar imam neku planetu kaze "srecnu zvezdu" u desetoj kuci, ali ja do dan danas nisam bas nesto osetila uticaj te zvezde. Mada ko zna mozda ko i za vecinu stvari, gresim :p Lepa stvar taj horoskop...otvoris da procitas- tamo ima i posao i ljubav i zdravlje, stavke koje su u Srbiji u deficitu
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
violeta
provereni korisnici
odomaceni korisnik
Pol:
Ime i prezime: Violeta Jovanovic
Mesto: Beograd
|
|
« Odgovor #95 poslato: 09.08.2014. 19:55:46 » |
|
Ne poznajem žene lavove, osim moje majke. No, s obzirom da mi je majka, verovatno ne mogu da budem objektivna, pa da je procenjujem. Ali znam dosta muškaraca lavova. Vrlo su privlačni, ne samo fizički. No, sa njima nikad nisam mogla da ostvarim trajnu vezu (kao brak, na primer) iako je veza sa njima vrlo dinamična i zanimljiva. Imam lepo mišljenje o njima. Čak i kada te napuste, ne osećaš se prevarenom. Mislim da se oni u ljubavi daju u potpunosti i da su pošteni kao ljudi.
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
Starla
provereni korisnici
piskaralo
Pol:
Najforumaš 2007
|
|
« Odgovor #96 poslato: 11.08.2014. 23:02:39 » |
|
Ne znam Violeta kako me drugi dozivljavaju. Trenutno se osecam toliko bezveze da mislim da licim na pihtiju. A mrzim pihtiju... Trudim se da se sastavim ali lose mi ide.Mislila sam da sam mnogo jaca jer sam lavica jel (kiseoosmeh). Istina je to da se dajemo u ljubavi u potpunosti (govorim u svoje ime),ali to se nikad nije vratilo na pravi nacin. I opet se trudim da mislim pozitivno ... Da bih se slagala sa nekim u zivotu, bitno bi mi bilo da je u zivotu COVEK a ne zivotinja! Eto. P.S Mislim da mi je glavni zajeb sto verujem u ljude,tako da mislim da je vreme da pocnem da verujem u horoskop.
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|