Ima .. Registrovao sam se malopre. I dobro bi mi doshla pomoc ..
Ako si vec uveliko u igri mogao bi malko da me uputish i posavetujesh kako i shta.
A ne bi bilo loshe i da te stavim na friend's listu
Izgleda da sam propao u startu. Potroshio sam i pochetnih 500 $ na kauciju u zatvoru
Naravno cu ti pomoci koliko mogu.Ako ti engleski ne ide od ruke imas opciju (mislim da je profil) da promenis na srpski.Tu ces naci sve podatke za pocetak igranja.Verovatno ima i krivina da brze dodjes do nekog statusa i novca,ali ja to odradjuem onako streberski.Isti slucaj sa tih 500 $ je bio i sa mnom ali ne mari.Pocetak je izuzetno dosasan ali kasnije stvari postaju interesantnije .Na pocetku treba da radis sto vise kriminalnih radnji,kradju kola,krijumcarenje pica i droge.Ja sam ovaj post postavio jer sam i ja u toj prici kao pocetnik i mozemo biti jedan drugom od pomoci,a mozda i napravimo neku i familiju.Familija Oreska.Interesantno?!
Tj budi uporan u vrsenju kriminalnih radnji bilo kog tipa,mnogo puta ces biti uhapsen ali NIKADA ne trosi svoj novac za pustanje iz zatvora.Strpi se da izadjes ili ce neko platiti tu kauciju za tebe.Ja sam dobio dosta ponuda za prijem u vec postojece familije koje sam odbio jer zelim da sam kreiram odabranu familiju sa odabranim clanovima ili cu i dalje da bijem sam.
U vec postojecoj sekciji Cesto postavljena pitanja imas mnogo bolje opisan nacin igre od pocetnika do Dona.Kada budes uradio nesto ja cu ti poslati svoj Nick da zajedno pravimo prepade na putu,organizujemo kriminal i sva ostala belaja.Javi mi ako si zainteresovan.