Ljudi, ja ne bi voleo da blejim ko debil po ceo dan, "smarajuci" se i razmisljati kako da upotpunim svoj dan. Po meni je najbitnije imati nesto svoje, neku svoju pasiju, neku zanimaciju koja vas jednostavno ispunjuje. I, sta tu ima lose?
Ja se u skorije vreme nisam nesto preterano lozio na igrice niti sam provodio dosta vremena oko istih. Sada, ovo mi je zanimljivo zato sto je u prvi plan izbacena timska igra, stvaranje upoznavanje i druzenje. Ma koliko smesno zvucalo, ali samo igranje je neposredna stvar i nije toliko izrazena kao sto je samo zezanje i druzenje. A ipak, kad cete biti u situaciji da na ulici pricate sa likom sa Novog Zelanda, Indije i Kine? Recimo nikad-a ovako sa mikrofonom i ekipom idete zajedno kroz pustolovine i prelazite opasne i teske misije nalazeci svoje mesto u rastucem svetu fantazijskog sveta Azerotha
hehe
U svakom slucaju igram sa istim likovima vec duze vreme i mogu vam reci da smo u konstantnom kontaktu i da sve ovo vise lici na druzenje nego na bilo sta drugo...
Kome se sta svidja-neka radi, ali ne podnosim ljude koji nemaju nesto svoje, nesto sto vole da rade-nego ko musice bez glave udaraju i kaze "smaram se". Ne podnosim tu rec, a svi to koriste - znas svi se smaraju. Smaraci jedni!
Ja ne znam ni sta to znaci, nikad se nisam smarao-pa molim one koji se smaraju da ne smaraju smaranjem druge
:twisted: A, kenny sto se tice devojke pa znas me brate mili-imam je i super mi je, ali mora postojati vreme za nesto sto ti volis da radis, nesto sto te ispunjava.