Sati provedeni pored kompjutera, besomucno udarajuci lopticu stapom-pop-corn je igra od koje se nisam odvajao. Ustajao sam pre skole 1-2sata samo da bih nastavio da igram i da prokuzim kako da drmnem onu kockicu koja daje slovo L i onda mogu da pucam... [DX-ball je sada naziv]
Prince of Persia - eh joj. Znaci kad me secne testera a ja taman krenuo po prelepu princezu, koja je u rezoluciji 80x70 i sva crno-bela, ma prosto ti lepo oko srca
Kukao sam, drao se, namerno gledao da se razbolim da ne idem u skolu...
Command & Conquer 1: DOS prozor, 320x400 rezolucija, 256Boja al zahtevnost u pm! Pa ja bre imam 286 na 12MHz kako bre to ne moze da radi kod mene jooooj. Kupuj novi kompjuter-ne zanima me. Dolazi 486 na 66Mhz i grafickom od 1MB. Ajoj kakva masinerija, ajoj imam najbolji komp na svetu!!!!
)) Instalirao igricu i prvi put sam igrao kako nikad verovatno nije-po 18-20 sati ne prekidajuci...
posle je nastupio duzi period cekanja za kvalitetnim naslonom pa nista normalno nije izaslo sem paljevina od voznji, bzvz nekih strategija i resident evila koji me je uspeo pribiti uz ekran citavih 3 sata...
Warcraft 3: Ajoj sine, pa sta je ovo? Wow kakva prica, wow kakvi detalji, stvarno wow. Tuci udri drmsi kidaj cepaj i na kraju odustadoh. Sa pojavom expanzije odmah sam se nakacio na net i tamo nastavio avanturu, ali me nije dugo drzalo - mozda 2 meseca, ma ni toliko.
E onda se pojavi World Of Warcraft: Od tada ljudi zaboravise moj izgled, zvuk moga glasa i za moje postojanje na ovom svetu. I nastade cutnja. Na povrsini ovog sveta vise nisam-negde sam u nekoj rupi mrzeci me da ista radim ili pricam sto nije vezano iskljucivo za fantazijski zivot igrice. Telefone po sobi iskljucujem dok igram, jer svaki remet u mom igranju pocinje da nervira. Ako se i nekim slucajem javim-prica je kratka, reci su jasne i veoma odlucne. Joj, ajde zavrsi se razgovoru molim te-pa moram da odradim instancu bre kako ne razumes, sto me sad prekidas... Molim buduce igrace da ne pocinju da igraju ovo igricu. Iako sam upoznao preko 20 ljudi sa kojima sam konstantno u kontaktu sto preko foruma, preko igrice, tako i preko telefona ili porukama...