filler
urednik
piskaralo

Pol: 
Ime i prezime: Filipos Domesticus
Mesto: Ispred Ekrana
Država: Srbija
FaceBook: ima
Blog: ima
Horoskop: Bik
..::Hackintosh 10.5.6::..
|
 |
« poslato: 26.08.2005. 16:38:21 » |
|
U koje svrhe koristite internet? Da li ste ikad igrali mozda neku igru preko interneta? Cime se "bavite" dok ste online? Ja sam tu i tamo, ponekad sam na forumu, retko kad na chatu, provodim vreme skidajuci muziku, software-a i igrajuci jednu MMORPG igricu.  I tako mi prodje i po 8 sati za racunarom 
|
|
|
Sačuvana
|
Dell Inspiron 531 Hackintosh iDeneb 10.5.6 Voodoo kernel 9.5.0 AMD X2 4000+ 4GB Kingstone 800MHz
|
|
|
أحدث الأرق من النو
provereni korisnici
skriboman

Pol: 
Horoskop: Jarac
|
 |
« Odgovor #1 poslato: 26.08.2005. 17:17:17 » |
|
iznadjem na chat... forum.. uzgred skidam neku pesmu ili sta vec mi se svidi.... igricu ponekad odigram... ali pod uslovom da naletim na neku DOBRU!! kad mi dosadi.. diskonekt.. i slusanje muzike..
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
jelenica_ue
provereni korisnici
skriboman

Pol: 
Ime i prezime: Jelena Hlubek Supurović
Horoskop: Ovan
Najforumaš 2008
|
 |
« Odgovor #2 poslato: 26.08.2005. 17:53:11 » |
|
da moze da se kuva rucha i rasprema kuca i to bi radila ovde  ja sam na forumima , chat sam odavno napustila ali je tu MSN i ICQ ... volim da "brljam" da trazim sve i svashta , neshto mi padne na pamet i ja onda kopam da nadjem ... i bash mi je lepo 
|
|
|
Sačuvana
|
٩(̾●̮̮̃̾•̃̾)۶ ♈゚+。☆*゜+。.。:.*.゚ ゚¨゚゚・*:..。o○☆゚+。
|
|
|
Pedja
provereni korisnici
stara kajla

Pol: 
Ime i prezime: Peđa Supurović
Mesto: Užice
Horoskop: Strelac
|
 |
« Odgovor #3 poslato: 26.08.2005. 20:17:45 » |
|
PRICA O DJURI TASTATURI autor nepoznat
Znatel' priču o Đuri Tastaturi? Meni su je poslali na mail Kažu da je brzo pis'o Nije mrd'o, nije dis'o Diskutanta takvog više nema... (pripalim)
Otac mu je bio loš softveraš Hranio je Đurekana jedinca Mati mu je bila crna Hitra kao šumska srna Crna beše boja njenog lica... (uzdah)
Imao je nekol'ko pi-sija Jedan laptop u WC-u da se nađe Internet je zajahao Kad je treb'o nije stao Bez tog čuda živet' nije znao... (psovka)
Surfov'o je bez prestanka Nema noći, nema danka A da nije isheklao koju Surfv'o je, braćo draga od nemila do nedraga Izsurfao Đuro pamet svoju Miša im'o, mačku im'o nije... (šta ćeš)
Voleo je lepu al' kompjuterles Uz'o bi je samo da je znao Voleš jednom na tom svetu Dal' na Javi il' na net-u To ne bira hardver nego srce... (oh)
Sve se nad'o da će ljubav minut' Zanavek je otiš'o iz grada Venč'o facu s diskusije, Neku Miru iz Ćuprije Uživo je nikad vid'o nije... (druga cigara)
Surfov'o je sa poletom Jedrio je cyber svetom Trošio je bajt do bajta Surfovao gore-dole Mislio da svi ga vole Nema toga bogovetnog sajta Gde se Đura nije pojavljiv'o... (mrva optimizma)
Navuk'o se, nije prošlo mnogo Dušu svoju Windows-u je prod'o Napusti ga čak i Mira Našla ruku da je dira Našla dripca da je formatira... ('ebiga)
Mlad je kažu bio i kad je rikn'o Sred replay-a nekom diskutantu Enter dugme zakazalo Monitorče posustalo Al' još pamte njegov zadnji topik:
Džaba bilo braćo draga Od nemila do nedraga Džaba bilo chat-ova, dugmića... Džaba dobre tastature Džaba cyber avanture Džaba bilo erotskih sajtića... Kada nisam s onom koju volim Kada nisam s onom koju volim KADA NISAM S ONOM KOJU VOLIM KADA NISAM S ONOM KOJU VOLIM... (eheej)
Znatel' pricu o Đuri Tastaturi Meni su je poslali na mail Diskutanti slični njemu Kada razmisle o svemu Kazu da je bio... U problemu! (uzdah drugi)
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
filler
urednik
piskaralo

Pol: 
Ime i prezime: Filipos Domesticus
Mesto: Ispred Ekrana
Horoskop: Bik
..::Hackintosh 10.5.6::..
|
 |
« Odgovor #4 poslato: 26.08.2005. 20:22:01 » |
|
hahhhahahahah genijalno genijalno!!!!!  )))) Molim Pedju da mi dopusti copy-paste na jedan drugi forum sa naznakom da je preuzeto sa ovog sajta 
|
|
|
Sačuvana
|
Dell Inspiron 531 Hackintosh iDeneb 10.5.6 Voodoo kernel 9.5.0 AMD X2 4000+ 4GB Kingstone 800MHz
|
|
|
Pedja
provereni korisnici
stara kajla

Pol: 
Ime i prezime: Peđa Supurović
Mesto: Užice
Horoskop: Strelac
|
 |
« Odgovor #5 poslato: 26.08.2005. 20:25:57 » |
|
Ma samo napred 
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
black_angel_421
[thoughts = irritation]
provereni korisnici
piskaralo

Pol: 
Horoskop: Blizanci
ignore the smoke.
|
 |
« Odgovor #6 poslato: 26.08.2005. 20:30:22 » |
|
Najvishe troshim sate na chat, postowanje po forumima, msn, icq i download programa i zike... I ako nekad zatreba neshto za shkolu npr. trazi se i to! 
|
|
|
Sačuvana
|
..& your liberation & your undulating dance in tantalising slowness.. & your distance that you chose, tell me - did you find all your explanations inside your diorama?..
|
|
|
|
 |
« Odgovor #7 poslato: 27.08.2005. 03:26:37 » |
|
Koristim ga bukvalno za sve ... Od chata foruma muzike korisnih programa do chitanja najnovijih vesti shtampe ..i pronalazenja raznoraznih stvari korisnih naravno ..
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
nevolja
provereni korisnici
posetilac

|
 |
« Odgovor #8 poslato: 27.08.2005. 04:54:21 » |
|
Ochi mi ispadoshe buljeci u monitor jer mi je posao vezan za rachunar,pa gde bi moglo to da ne virim po mrezi...svega ima...shta ko voli-nek` izvoli:)
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
jelenica_ue
provereni korisnici
skriboman

Pol: 
Ime i prezime: Jelena Hlubek Supurović
Horoskop: Ovan
Najforumaš 2008
|
 |
« Odgovor #10 poslato: 27.08.2005. 22:57:30 » |
|
evo bash danas sam trazila kako da "ispelcujem" jednu biljku ishla sam danima po cvecarama raspitivala se i svi su tvrdili da ne moze da se pelcuje da se ona UVOZI  pomislim ja pa mora je neko nekako proizvesti , ali nashe cvecarke su toliko informisane da znaju da se UVOZI! i ja lepo konsultujem google i nadjem , nishta lakshe nego ispelceriti moju biljchicu u svakom trenutku nadjem pravu primenu ovom sokocalu 
|
|
|
Sačuvana
|
٩(̾●̮̮̃̾•̃̾)۶ ♈゚+。☆*゜+。.。:.*.゚ ゚¨゚゚・*:..。o○☆゚+。
|
|
|
IvaN
Serbian Shooting Team
provereni korisnici
piskaralo

Pol: 
Ime i prezime: Ivan Pečeničić
Mesto: Uzice
Horoskop: Rak
|
 |
« Odgovor #11 poslato: 28.08.2005. 17:14:16 » |
|
Forum,chet-tu i tamo,slike,muzika,programcici i to je to.. ae Pedja odakle ti ova pesma.. 
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
nemesis
provereni korisnici
posetilac

|
 |
« Odgovor #12 poslato: 28.08.2005. 18:37:10 » |
|
i privatno i poslovno sam dosta oslonjen komunikaciska na internet  ... od furma, irc-a, dc++, torrent, icq, msn, ...  ... pa do online igrica ... buraz i ja se odljujemo u Knights Online i slichno ...
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
soda
Covek stvara religiju, a ne religija coveka!
provereni korisnici
piskaralo

Pol: 
Ime i prezime: Ratomir Soda Jovanovic
Mesto: Uzice
Država: EU
Horoskop: Škorpija
Soda The Almighty
|
 |
« Odgovor #13 poslato: 28.08.2005. 20:39:59 » |
|
pesma je cool ako ima ko jos ovakvih loodih pesama ja sam otvorio topic u neobavezno pa kacite ljudi....
|
|
|
Sačuvana
|
Bolje znati mnogo i chesto nego nikad i nista povremeno i koje kude!
|
|
|
|