teamster
provereni korisnici
odomaceni korisnik
|
|
« poslato: 12.09.2005. 05:22:39 » |
|
Otisla si
Da mi je zao nisam krio, takav sam ostao, takav sam bio. Jos te osecam na sebi, da si samo rekla 'odjebi', lakse bi bilo i tebi i meni... Znam sta ces reci, znam i ja.. Problem bi postao sve veci, a pojavio bi se neko treci, jer ti me volela nisi, a bila jedina ti si... Sta mozemo sada? Ostaje samo nada da ce sve biti ko nekada, kada se nismo ni znali i nismo 'se nedostajali'. Ne vredi biti smoren, oboren, zato glavu gore, skini sa lica bore, suzu obrisi, udahni duboko i disi. Prva dva dana ce biti tesko, dok se ne pojavi novi decko... Seti se, greska desi se. Ne treba da te tesi: Obicno sam ja taj sto gresi. Ti samo budi zdrava, srescna, para puna... Sta ti ja sve zelim.. sta ti zelim dati, na papir ne moze stati. Sve u svemu: Zajedno nismo, i ne znam zasto sam ti poslao ovo pismo...
Kad se samo setim ovoga... :cry:
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
Prti bee gee
provereni korisnici
piskaralo
Pol:
Ime i prezime: Jelena Nikolić
Mesto: Užice
Horoskop: Rak
I miss you...
|
|
« Odgovor #1 poslato: 12.09.2005. 05:31:12 » |
|
Nikola,nisam znala da umes ovako lepo da pises.....Bas si pravi emotivac,koliko se vidi iz pesme....
|
|
|
Sačuvana
|
"You have to enjoy your job;you should wake up every day and love what you do...I honestly do...From the bottom of my heart to the depths of my soul.I'm truly happy." Aaliyah Dana Haughton (1979-2001)
|
|
|
teamster
provereni korisnici
odomaceni korisnik
|
|
« Odgovor #2 poslato: 12.09.2005. 05:42:48 » |
|
Psssssssst :!:
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
teamster
provereni korisnici
odomaceni korisnik
|
|
« Odgovor #3 poslato: 12.09.2005. 05:46:19 » |
|
Ko zna sta bi bilo da ja stvarno sednem da pisem, kada sam ovo napisao iz prve :wink: imam jos jednu pesmu, napisanu u istom periodu, i neke od ranije, ali te su pocepane i zaboravljene :mrgreen:
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
Prti bee gee
provereni korisnici
piskaralo
Pol:
Ime i prezime: Jelena Nikolić
Mesto: Užice
Horoskop: Rak
I miss you...
|
|
« Odgovor #4 poslato: 12.09.2005. 12:59:41 » |
|
imam jos jednu pesmu, napisanu u istom periodu, i neke od ranije, ali te su pocepane i zaboravljene :mrgreen: Eeee,covece,nemoj vise cepati dragocene stvari! :evil: Kada sam bila zaljubljena u nekog tamo(nije ni vazno ko je),pisala sam o svemu,a kasnije sam tu svesku pocepala! :twisted: :twisted: :twisted: To mi je bila najveca greska...... :cry:
|
|
|
Sačuvana
|
"You have to enjoy your job;you should wake up every day and love what you do...I honestly do...From the bottom of my heart to the depths of my soul.I'm truly happy." Aaliyah Dana Haughton (1979-2001)
|
|
|
أحدث الأرق من النو
provereni korisnici
skriboman
Pol:
Horoskop: Jarac
|
|
« Odgovor #5 poslato: 12.09.2005. 16:30:38 » |
|
Nikola.... svaka chast! samo si ovo trebao da stavis u Literalnu sekciju! ali nem veze... pesma je extra!
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
black_angel_421
[thoughts = irritation]
provereni korisnici
piskaralo
Pol:
Horoskop: Blizanci
ignore the smoke.
|
|
« Odgovor #6 poslato: 12.09.2005. 21:31:02 » |
|
Brawo, Dzone... Stwarno si prawi... KEEP ON THE GOOD WORK! :wink:
|
|
|
Sačuvana
|
..& your liberation & your undulating dance in tantalising slowness.. & your distance that you chose, tell me - did you find all your explanations inside your diorama?..
|
|
|
teamster
provereni korisnici
odomaceni korisnik
|
|
« Odgovor #7 poslato: 13.09.2005. 02:51:06 » |
|
Joj, :? A, ja sam stalno tripovao kako je to shit, tj da sam debil sto sam "pisao", fala vam ljudi na podrshci extra ste :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
Cruela
provereni korisnici
odomaceni korisnik
|
|
« Odgovor #8 poslato: 13.09.2005. 07:38:18 » |
|
I od mene sve pohvale!!!!!!Stvarno ne lici na tebe
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
TijanaUE
Gost
|
|
« Odgovor #9 poslato: 18.09.2005. 23:20:48 » |
|
nice job...bez mnogo trabunjanja,tacno si ubo u srz... je ne umem da pisem pesme,nikad ih nisam ni pisala,mada nisam ni neki ljubitelj pesama.Svaka cast stvarno,onima koji imaju zelju i inspiraciju to rade...........cak ni u trenucima bedaak nisam imala inspiraciju.. a pisanje takodje mrzim.....al se divim stavrno onima koji to rade dobro
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
teamster
provereni korisnici
odomaceni korisnik
|
|
« Odgovor #10 poslato: 20.09.2005. 03:51:12 » |
|
Tako i treba, da svako moze da te razume sta osecas i sta si hteo da kazes, a ne ko oni seratori iz lektire, gde treba pola sata da kapiras sta je hteo da kaze, pa tek onda kako se osecao Kapiram ja... oni su umetnost i pesme, a ovo je rima, njihove 'rime' pale :!:
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
teamster
provereni korisnici
odomaceni korisnik
|
|
« Odgovor #11 poslato: 07.10.2005. 18:36:32 » |
|
Zlatna Nit
Sneg opet pocinje da pada, meni je sve teze i teze, gubi se i poslednja nada, da se ona za mene veze
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
mindspace
provereni korisnici
odomaceni korisnik
Pol:
|
|
« Odgovor #12 poslato: 10.05.2006. 18:11:57 » |
|
Joj, :? A, ja sam stalno tripovao kako je to shit, tj da sam debil sto sam "pisao", fala vam ljudi na podrshci extra ste :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: kasnim samo godinu dana sa odgovorom Nego, podsecas me na mene druze. Jesi li nastavio da pises? Sta se desilo u zadnjih godinu dana?
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
teamster
provereni korisnici
odomaceni korisnik
|
|
« Odgovor #13 poslato: 10.05.2006. 21:37:41 » |
|
slabo , slabo mogu da ti kazem
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
mindspace
provereni korisnici
odomaceni korisnik
Pol:
|
|
« Odgovor #14 poslato: 11.05.2006. 02:18:59 » |
|
pa ne znam sta da ti kazem, steta zbog toga.. lepo je pisati...
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|