Peekaboo
provereni korisnici
piskaralo
Pol:
Horoskop: Rak
|
|
« poslato: 31.10.2005. 21:07:16 » |
|
Da li bi volieli da se i kod nas obelezava Noc Vestica? I koja bi vasa maska bila ?
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
DJ_Uro_UE
provereni korisnici
skriboman
Pol:
Mesto: Uzice
Država: State of Serbia
Horoskop: Jarac
Master of disaster
|
|
« Odgovor #1 poslato: 31.10.2005. 22:25:22 » |
|
Pa svakako bih voleo, shto da ne, ali kakav smo mi narod ne bi me chudilo da decu koja zakucaju na vrata, docheka debeli pijanac sa sachmarom u rukama...
Nismo mi za te stvari, mi smo samo za trubu, shatru, svadbe, slave i sahrane !
|
|
|
Sačuvana
|
Poseti Limundo, aukciju br1 na balkanu : LIMUNDO
|
|
|
Prti bee gee
provereni korisnici
piskaralo
Pol:
Ime i prezime: Jelena Nikolić
Mesto: Užice
I miss you...
|
|
« Odgovor #2 poslato: 31.10.2005. 23:34:36 » |
|
|
|
|
Sačuvana
|
"You have to enjoy your job;you should wake up every day and love what you do...I honestly do...From the bottom of my heart to the depths of my soul.I'm truly happy." Aaliyah Dana Haughton (1979-2001)
|
|
|
|
|
« Odgovor #3 poslato: 01.11.2005. 02:48:11 » |
|
Aaaaa .. Ancho .. dobra ideja ... Mmmmmm ... Obukao bih se kao smrt sa crnom maskom, kapuljachom... tj. isto, identichno kao smrt I naravno ne bi izostala ni kosa (za koshenje trave)... I zashto to ne bi zazivelo .. Samo treba neko ko ce da kresne varnicu .. i da see taj vid zabave rasplamsa .. i ustali .. Samo nema niko .. Mi jadnichci jedva okitimo onu jelketinu shto zabodu na trg i ispred opshtine ..a kamo li josh da brinemo o noci veshtica .. Cccc... Eeee...
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
_L_U_J_K_A_
provereni korisnici
piskaralo
Pol:
Ime i prezime: Sandra
Mesto: Uzice...
FaceBook: ima
Horoskop: Bik
|
|
« Odgovor #4 poslato: 01.11.2005. 07:58:39 » |
|
E Anchi odakle ti vishe owe loode ideje? To bi bilo bash jezzzivo....eh...mozemo samo da mashtamo o tome....a za kostim bih odabrala neshto shto strashnije...shto kaze Prti neshto krvavo..heheh... :mrgreen:
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
bBrankica
keep smilin'
provereni korisnici
piskaralo
Pol:
zambaladumbica
|
|
« Odgovor #5 poslato: 03.11.2005. 06:54:22 » |
|
E to bas super ideja....kad bude u UE javite da dodjem Ali sto se takvih organizacija tice........izgleda da nas narod stvarno nije za to, jer ne znam da li uopste ima negde neka zurka maskenbal a kamol i redovne organizacije...!? A cisto radi informacije........sutra prvi put u NS nesto neobicno...... valjanje u cokoladi u "Klub-u B"....devojke u toplesu Hehe
|
|
|
Sačuvana
|
"Ljubav dugo trpi,malokrvna je; ljubav ne zavidi; ne veliča se,ne nadima se,ne čini ono što ne valja,ne traži svoje,ne srdi se,ne misli o zlu,ne raduje se nepravdi,a raduje se istini. Sve snosi,sve veruje,svemu se nada,sve trpi. Ljubav nikad ne prestaje."
|
|
|
أحدث الأرق من النو
provereni korisnici
skriboman
Pol:
|
|
« Odgovor #6 poslato: 03.11.2005. 15:47:19 » |
|
hahaha... dobra tema! pa mislim da bi Crkva odmah napravila protes, ako bi ta Noc Vestica bila uvedena u "obichaje" jer mi Srbi imamo i previse obicaja za jedan narod! To je samo uticaj sa zapada, koji ce jednom i doci kod nas... kao sto se vrshe reforme u skolstvu.. u ekonomiji, politici.. tako ce i uticaj stranih obicaja preci kod nas... i verujem da cemo i mi za par godina "slaviti: Noc vestica! (dosta sam smarala sa ovim!) E ovako.. kad bi birala kostim bila bi.. hmm.. vestica!! ahah.. sa onom kapom i metlom za brisanje!! i imala bi crn mantil.. iii crnu haljinicu, crne chizme.. (nesto nalik modernoj vestici, samo sto bi moderna vestica.. uzjahala "kirbi" umesto metle!hahahaha...ali ja se drzim metle!! ) eto...
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
Peekaboo
provereni korisnici
piskaralo
Pol:
|
|
« Odgovor #7 poslato: 03.11.2005. 17:12:40 » |
|
Pa ne bi mi svrstali Noc vestica u srpske obicaje...Moze to da se obelezi i samo madju omladinom kao neka zurka pod maskama...ne moramo da budemo kao Amerikanci :evil:
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
bBrankica
keep smilin'
provereni korisnici
piskaralo
Pol:
zambaladumbica
|
|
« Odgovor #9 poslato: 03.11.2005. 21:37:23 » |
|
Hm....ja bih obukla nesto crno al da visi sa svih strana, zalepila bih oooooooooooooogromne vestacke nokte, posvetlela lice da budem skroooz bela, uokvirila oci crnom bojom, podebljala obrve i to puno, crni karmin, potrudila se da uvek imam cokoladu pri ruci da bi mi zubi bili namazani njom........sve u svemu....svi vi bi se pravili da me ne poznajete :mrgreen:
|
|
|
Sačuvana
|
"Ljubav dugo trpi,malokrvna je; ljubav ne zavidi; ne veliča se,ne nadima se,ne čini ono što ne valja,ne traži svoje,ne srdi se,ne misli o zlu,ne raduje se nepravdi,a raduje se istini. Sve snosi,sve veruje,svemu se nada,sve trpi. Ljubav nikad ne prestaje."
|
|
|
DJ_Uro_UE
provereni korisnici
skriboman
Pol:
Mesto: Uzice
Država: State of Serbia
Master of disaster
|
|
« Odgovor #10 poslato: 03.11.2005. 21:45:44 » |
|
Pre bih rekao da se zove MASKENBAL
|
|
|
Sačuvana
|
Poseti Limundo, aukciju br1 na balkanu : LIMUNDO
|
|
|
Peekaboo
provereni korisnici
piskaralo
Pol:
|
|
« Odgovor #11 poslato: 03.11.2005. 23:06:14 » |
|
Ne pravi se pametna :mrgreen: Pa ni u Americi ne slave stariji ljudi i ne skupljaju slatkise po kucama pa kako to da nazovemo...rekreativna nastava u vrticu? :mrgreen:
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
moockey
|
|
« Odgovor #13 poslato: 04.11.2005. 21:09:30 » |
|
Pre bih rekao da se zove MASKENBAL Pravilno je napisala. Nije "maskenbal", nego je "maskembal", znaci sa "m" i bez "z" A, ja licno nisam za te paganske obrede. Jednostavno, ne vidim svrhu.
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|