Alma 86
banovan korisnik
odomaceni korisnik
|
|
« Odgovor #275 poslato: 12.06.2006. 00:28:32 » |
|
Jbg, Poshla i vratila se. Ona moja "guska" dolazi tek nocas. :cry: Sama sam krenula i pored 8 privatnih poruka da nije pametno da dodjem. :?: Od nocas razmishljam shta da radim, toliko sam vam rekla o sebi da mi malo bzvz. da se pojavim i to josh sama. :? Jutros mi udarili auto na parkingu, nervozna sam ceo dan, nisam za druzenje. :evil: Nadam se da nije bilo nikakve frke, javili mi da ce neki tip da dodje da vas otera sa skupa. Organizovacu zurku izvinjenja i na taj nachin cu se iskupiti za ovaj dan. :wink: Tako je sve grozno i hladno po ovom kishnom danu, a i nashi izgubili. :cry:
|
|
|
Sačuvana
|
ovom korisniku je zabranjen pristup na forum zbog nepristojnosti i vredjanja.
|
|
|
Iva_smiley
provereni korisnici
piskaralo
Pol:
Mesto: Užice
Država: SER
Horoskop: Vaga
Yes, you have to keep smiling
|
|
« Odgovor #276 poslato: 12.06.2006. 01:43:13 » |
|
:twisted: :twisted: :twisted: ha-haaaaaaa
|
|
|
Sačuvana
|
* life is music , music is progressive *
|
|
|
bBrankica
keep smilin'
provereni korisnici
piskaralo
Pol:
zambaladumbica
|
|
« Odgovor #277 poslato: 12.06.2006. 02:55:33 » |
|
Wow koliko razloga..... Ovi se izgleda tamo jos druze.....
|
|
|
Sačuvana
|
"Ljubav dugo trpi,malokrvna je; ljubav ne zavidi; ne veliča se,ne nadima se,ne čini ono što ne valja,ne traži svoje,ne srdi se,ne misli o zlu,ne raduje se nepravdi,a raduje se istini. Sve snosi,sve veruje,svemu se nada,sve trpi. Ljubav nikad ne prestaje."
|
|
|
Pedja
provereni korisnici
stara kajla
Pol:
Ime i prezime: Peđa Supurović
Država: Srbija
FaceBook: ima
Blog: ima
Horoskop: Strelac
|
|
« Odgovor #278 poslato: 12.06.2006. 02:57:52 » |
|
Bilo je sjajno, mnogo ljudi je doslo, bas smo se fino ispricali i zezali, opet su pala i upoznavanja... vrede ovi skupovi svakog truda.
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
jelenica_ue
provereni korisnici
skriboman
Pol:
Ime i prezime: Jelena Hlubek Supurović
Horoskop: Ovan
Najforumaš 2008
|
|
« Odgovor #279 poslato: 12.06.2006. 03:05:45 » |
|
Sjajno ! super druzenje , mnogo ljudi ... nadam se da cemo ovo ponoviti uskoro u josh vecem broju
|
|
|
Sačuvana
|
٩(̾●̮̮̃̾•̃̾)۶ ♈゚+。☆*゜+。.。:.*.゚ ゚¨゚゚・*:..。o○☆゚+。
|
|
|
SlAtKa_uZiCaNka91
provereni korisnici
piskaralo
Pol:
Ime i prezime: Milica
Mesto: Uzice
Horoskop: Blizanci
|
|
« Odgovor #280 poslato: 12.06.2006. 03:18:01 » |
|
Jbg, Poshla i vratila se. Ona moja "guska" dolazi tek nocas. :cry: Sama sam krenula i pored 8 privatnih poruka da nije pametno da dodjem. :?: Od nocas razmishljam shta da radim, toliko sam vam rekla o sebi da mi malo bzvz. da se pojavim i to josh sama. :? Jutros mi udarili auto na parkingu, nervozna sam ceo dan, nisam za druzenje. :evil: Nadam se da nije bilo nikakve frke, javili mi da ce neki tip da dodje da vas otera sa skupa. Organizovacu zurku izvinjenja i na taj nachin cu se iskupiti za ovaj dan. :wink: Tako je sve grozno i hladno po ovom kishnom danu, a i nashi izgubili. :cry: Ajoj,pokidacu se... Alma,ili kako se vec zovesh,nije niko sisao vesla,pfff... znacHi niko nije ni trazhio da dodjesh.Kao da nam je bitno. Bruka,zurka ? Nece ti niko ni doci ...
|
|
|
Sačuvana
|
seti se ,oseti i ne zaboravi ,nikad ne zaboravi
|
|
|
SlAtKa_uZiCaNka91
provereni korisnici
piskaralo
Pol:
Ime i prezime: Milica
|
|
« Odgovor #281 poslato: 12.06.2006. 03:19:46 » |
|
Inache ... na sqpu je bilo lepo,gotiva . Drago mi je shto sam o5 upoznala neke nove ljude heheh Shto cesche treba organizovati ovako neshto .
|
|
|
Sačuvana
|
seti se ,oseti i ne zaboravi ,nikad ne zaboravi
|
|
|
Alma 86
banovan korisnik
odomaceni korisnik
|
|
« Odgovor #282 poslato: 12.06.2006. 03:39:16 » |
|
Josh jednom se izvinjavam, shto sam obecala, pa slagala. :cry: Drago mi je shto vam je bilo super, a istovremeno mi je zao shto i ja nisam bila. :cry:
|
|
|
Sačuvana
|
ovom korisniku je zabranjen pristup na forum zbog nepristojnosti i vredjanja.
|
|
|
Pedja
provereni korisnici
stara kajla
Pol:
|
|
« Odgovor #283 poslato: 12.06.2006. 04:14:09 » |
|
Nema veze, ima vremena, jednom ce se podesiti da te nista nece spreciti da se upoznas sa nama
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
mcusin
provereni korisnici
piskaralo
Pol:
Ime i prezime: Marko Chushin
|
|
« Odgovor #284 poslato: 12.06.2006. 04:51:52 » |
|
docicemo hah samo ti pravi zurku! :p Nego bi ql tek sam sad dosao kuci, 21:46 popilo se dosta piva, iskreno cekali smo dvoje ljudi oni nisu dosli! jbg valjalo bi ponovo ici piti pivo svirati sirenu i igrati se sa jelenicinim magnetima hhehe poz svima
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
DJ_Uro_UE
provereni korisnici
skriboman
Pol:
Država: State of Serbia
Horoskop: Jarac
Master of disaster
|
|
« Odgovor #285 poslato: 12.06.2006. 04:55:18 » |
|
Extra, evo i ja sedoh za komp sada Bilo mi je lepo, iskreno zezali smo se super !
|
|
|
Sačuvana
|
Poseti Limundo, aukciju br1 na balkanu : LIMUNDO
|
|
|
pozitivno_luda
provereni korisnici
odomaceni korisnik
|
|
« Odgovor #286 poslato: 12.06.2006. 04:59:52 » |
|
E da fino bese, zavrsih na pljeskavici na kraju
|
|
|
Sačuvana
|
ovori sam o onome sto ti je jasno, inace cuti.
|
|
|
Andragon
provereni korisnici
piskaralo
Pol:
Horoskop: Jarac
|
|
« Odgovor #287 poslato: 12.06.2006. 05:04:52 » |
|
E ovako generalno,skup je bio odlican,upoznao sam dosta ljudi novih...ono sto mi je zao sto se nisam s nekim malo vishe ispricao a imao sam zelju...recimo velika i jos neki ostali...ali dobro nadam se da ce biti jos prilika
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
marco__carola
provereni korisnici
posetilac
Pol:
|
|
« Odgovor #288 poslato: 12.06.2006. 05:15:38 » |
|
U jeeeee..prodje nam celo popodne na sqpu, za divno chudo svi su isposhtovali dogovor i pojavili se (sem jedne *najvishe ishchekivane* osobe ). Ae bacite neke slichke
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
black_angel_421
[thoughts = irritation]
provereni korisnici
piskaralo
Pol:
ignore the smoke.
|
|
« Odgovor #289 poslato: 12.06.2006. 05:31:16 » |
|
e bilo je superishka :!: dosta ljudi, swi weseli.. pilo se, prichalo, skaQtalo.. slikalo i snimalo.. shetalo se.. ma super! pozdraw swima koji su bili.. oni koji to nisu uchinili, ne znaju shta su propustili...
|
|
|
Sačuvana
|
..& your liberation & your undulating dance in tantalising slowness.. & your distance that you chose, tell me - did you find all your explanations inside your diorama?..
|
|
|
TijanaUE
Gost
|
|
« Odgovor #290 poslato: 12.06.2006. 05:33:29 » |
|
Bilo je bas nice .Jeste da sam ja kasnila sat vremena,ali jbga... I malo sam se smrzla dok smo posle birali gde da odemo na pice opet,ali ne mari...sve u svemu,sooper:D kiss za sve koji su dosli..i drago mi je sto sam upoznala nove ljude :wink:
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
Peekaboo
provereni korisnici
piskaralo
Pol:
Horoskop: Rak
|
|
« Odgovor #291 poslato: 12.06.2006. 05:34:18 » |
|
Gotiva..(shto je gotivna ova gotiva) ..veselo..malo bilo zima i sad su neki josh vishe bolesni al aj sad..mozda sam i ja nekad zzbzo... Sve u svemu ok... I shto ljudi napadaju ovu Almu? U pravu je devojka.... (ovo nije ironija)
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
|
« Odgovor #292 poslato: 12.06.2006. 05:34:38 » |
|
Sve u svemu najskup do sada. Hm.. Meni je naj verovatno shto se pilo pivo .. Do sada nije Shalim se... Iznenadio sam se brojem ljudi koji su stvarno isposhtovali dogovor i dhoshli. Bez ikakvog ustruchavanja ili bilo kog utezanja. Smestili smo se u lokal, tipa svako je imao stolicu .. Pochela spika .. ali nigde tog pica nema .. Hm .. Ja reko nece valjda proci skup u nekom lokalu a nishta da ne popijemo... Hm.. Odmah se tu zvala "mala" da donese po piwu... Utom i ostali se oslobodishe i naruchishe pice ... E onda je sve dalje bilo totalno opushteno. Jedino shto sam se izmaltretirao je shto sam morao ponovo da silazim na kraj stepenica da vidim da li sluchajno Alma nije dohsla i da li nas cheka Srecom imao sam Pedjino drushtvo Lepo se isprichasmo.. meni se malko ismejashe ljudi .. Ali shta mogu ... kao da to nije stalno Truba je vrh .. Kupujem je prvom sledecom prilikom I doshlo je vreme da se rastajemo .. Deo ekipe ode na jednu .. deo na drugu .. a deo je bogami ostao da "zavrshi piwo". Kasnije se doznalo da neki nisu mogli lepo da se istushiraju hahah ... Proshetali smo do plaze nas nekoliko. Neki su bili i na svadbi .. Ma ... Milion stvari ... Da da da i SATELIT.. To nam je bio finish... Otishli kuci svi srecni i zadovoljni u nadi da cemo ponovo neshto slichno organizovati. Videle su se neke suzice za nekim ljudima ... Npr. Top i Djuro su plakali za Lolom... (mada Top je i za Almom.. ali ajde sad').. Sve u svemu full ... Meni je bio kul.. Nemam na shta da se zalim .. A ti Alma .. ostavila si danas mnogima uplakana lica ... Nemoj da ti se desi da ispalish i za tu zurku shto si obecala Mozda cesh neshto gore napraviti .. Aj bre cao .. rasprichah se
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
IvaN
Serbian Shooting Team
provereni korisnici
piskaralo
Pol:
Ime i prezime: Ivan Pečeničić
Horoskop: Rak
|
|
« Odgovor #293 poslato: 12.06.2006. 05:44:08 » |
|
:-o :-o u jbt ja zadnji Skup je bio extra majke mi ... pokusacu da nabacim par slika malo manjih... Nadam se da cemo se o5 videti i skupiti u ovako velikom broju sledeceg puta..
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
PSY-GIRL
provereni korisnici
piskaralo
|
|
« Odgovor #294 poslato: 12.06.2006. 07:25:53 » |
|
Slikeeeeee hocuuu slikeee bilooo superrrr
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
Pedja
provereni korisnici
stara kajla
Pol:
|
|
« Odgovor #295 poslato: 12.06.2006. 07:43:29 » |
|
Samo jos da utvrdimo sta je bio razlog ovako masovnog okupljanja, da li agitacija aktivista ili to sto je Alma najavila da ce doci Meni je malo smetala kafic atmosfera. To mi nikada nije islo niz nerve, a pogotovo glasna muzika od koje ne mozes da se ispricas ko covek. Ipak mi se vise svidja na klupici na Plazi
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
Vlad Dracul
Experimental Period
provereni korisnici
piskaralo
Pol:
Ime i prezime: Milic Filipovic
Mesto: Pozega
Horoskop: Bik
|
|
« Odgovor #296 poslato: 12.06.2006. 07:58:44 » |
|
Drago mi je da ste se svi lepo proveli i iskreno mi je žao što nisam fizički mogao biti prisutan prvom sledećom prilikom računajte i na mene :twisted:
|
|
|
Sačuvana
|
Proud son of Svarog!!!
|
|
|
velika
provereni korisnici
skriboman
Pol:
Horoskop: Ovan
Najforumaš 2006
|
|
« Odgovor #297 poslato: 12.06.2006. 08:05:36 » |
|
Izveshtaj cu sutra, samo da javim da ko nije na mrezhi wireless.uzice.net mozhe da mi poshalje svoj mail na pp, pa shaljem slichice (nema mnogo, uprkos Topovom prozivanju da sam paparazzo)! Ovi koji su na mrezhi ce se vec snaci nekako
|
|
|
Sačuvana
|
Carpe Diem! Ignorance is still a bliss!
|
|
|
Pedja
provereni korisnici
stara kajla
Pol:
|
|
« Odgovor #298 poslato: 12.06.2006. 15:46:14 » |
|
Ma stavicemo fotke na sajt pa ce moci da se vide.
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
No7or1ousSh4dow
provereni korisnici
piskaralo
Pol:
Mesto: Uzice-Marakana
Horoskop: Devica
Delija do smrti !
|
|
« Odgovor #299 poslato: 12.06.2006. 17:23:19 » |
|
Sqp je bio gotivan, svi koji su rekli da ce doci isposhtovali su i doshli !
Kao sto rekoh negde, nadam se da se cheshce biti sluchaj da se organizuju skqpovi u ovolikom broju !! :twisted: :twisted:
|
|
|
Sačuvana
|
Dobro znamo ko smo, znamo sta zelimo , za pobede twoje na sve spremni smo. na na
Od istine znaju ne mogu pobeci, nasha snaga njihow problem je najweci. na na
Budi to sto jesi Zvezdo ko i mi, nashu slavu nece niko srushiti.na na
Делијe Север
|
|
|
|