Evo sedim nešto i prelistavam postove na ovom forumu kada naleteh na post sa nazivom "šta treba čitati od periodike" kad mi najdnom na um pade -
Politkin zabavnikZa
Politkin zabavnik sam počao da se zanimam evo pre nešto više od 10 godina kada sam prilikom zimovanja na Zlatiboru iz dosade svratio do trafike i bi privučen nekakvim šarenilom naslovne stranice jednog od zabavnika

naime od toga dana (tačnog datuma se više nesećam ali je bilo u januar 1996.) ja sam redovan čitalac i danas sa pravom mogu reći i kolekcionar ovog periodičnog magazina koji se može naći na trafikama svakog petka...
Politkin zabavnik je jedan izvor neverovatno zanimljivih informacija, priča, stripova... časopis za za "sve od 7 do 77" što je i oficijalni moto ovog lista

Na žalost poslednja tri meseca nisam držao ni jedan zabavnik u rukama ali znam da kada dodjem kući svi će me oni uredno čakati na mojoj polici složeni po brojevima i verujem da ću većinu čitati u jednom dahu kao što to obično radim :twisted:
Ko nije imao priliku barem jedanputa čitati ovaj izvanredan časopis zaista nije svestan šta propušta