Nemoj ti to, da su user frendly... Pusti... Neki ne znaju ni azbuku celu, a i kako da je nauce, kad ne stignu od muljanja u svojim preduzecima i dok sef misli da su na terenu, na terenu milse da su na raportu kod sefa a oni sede negde i piju pivo. I treca stvar, vidite to sto rece, da se putem istog nacina komunikacije u roku od 48 sati onaj ko je prijavio prob, mora obavestiti sta se radi. E sta nasi u javnim preduzecima da jave polse 48 sati? Sta? da jave da nista nisu uradili? Pa bolje ovako, niko nista ne pita, nista ne odgovaraju i mirna Backa. Ja sam se mesec dana cimao sa majstorima iz toplote da zamene neke ventile sto im je posao. Da ljudi, nije njima samo posao da natoce mazut nego i da odrzavaju instalaciju! I mesec dana ih je moj cale cimao da urade posao od 2 sata na kraju (za koji su rekli da je veliki posao i treba da ceka kraj sezone grejanja), a sta ja njima da kazem "veliko mi je sada da vam placam grejanje, pocecu opet da placam tamo u martu" jel bi to prihvatili? Bi my ass! Nije ovo offtopic, samo kazem sta vredi da prijavljujes nekome nesto kad on nece da radi? I sto je najjace, zapretili su na kraju da "ovako nece biti sledeci put, da urade posao za dzabe", a oni su vec placeni za to! ladno su meni to odbrusili tamo u njihovim prostorijama. Eeeeeej! Pa nije to za e-Goverment, to je za e-lektricnu stolicu!