velika
urednik
skriboman
Pol:
Horoskop: Ovan
Najforumaš 2006
|
|
« poslato: 03.11.2006. 01:32:14 » |
|
Shta ste sve imali od kucnih ljubimaca? Kako su se zvali? Koliko ste godina imali?
|
|
|
Sačuvana
|
Carpe Diem! Ignorance is still a bliss!
|
|
|
|
|
« Odgovor #1 poslato: 03.11.2006. 05:01:13 » |
|
Heh .. .Simpatichno... Imao sam par papagaja. Od kojih mi je jedan izleteo napolje...jednog sam uhvatio na drvetu kod muzichke shkole ... a jedan, omiljeni..mi je ziveo nekoliko godina (dugo) Bio sam osnovna shkola 4-5-6 razred (tako neshto) i imao sam papagaja zvao se Tjira. Dobio sma ga bash mladog i nauchio ga da pricha i da poslusha neke stvari. Stvarno je bio papagaj za primer Tipa, stavim ga na kraj stola a ja odem na drugi i zovnem ga rechenicom "ljubi Ciro Voja.." a on pretrchi ceo sto sve govoreci " Ljubi Ciro...ljubi Ciro.. " Neveroatno al' istinito Zatim, imao sam ribice..(par puta) koje nisu dugo zivele..jbg. Machku...(drzao je u stanu dok nije dostigla odredjenu velichinu i morali smo da je odvedemo kod neke babe u dvorishte). Inache, crna zift...zvao se Gavrilo I na kraju imao sam psa..kog sam dobio na poklon od druga sa faxa... Nije mogao da veruje koliko volim pse .. i rekao mi je da ce mi pokloniti shtene labradora. Dobio sam ga, i bio je velichine pesnice...dusha Kasnije sam ga poklonio nekoj familiji jer je bo neverovatno nemiran i komlikovan za drzanje u kuci. Nije nikada dobio ime! :| Jednostavno nismo mogli da se slozimo oko toga nikako To bi bilo to .. Eto, ja se rasprichao malo
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
أحدث الأرق من النو
provereni korisnici
skriboman
Pol:
Horoskop: Jarac
|
|
« Odgovor #2 poslato: 03.11.2006. 20:00:59 » |
|
pa ovako.. sa nekih 5-6 godina imala sam dve machke, zvale su se Macan i Beli, bili su kao oni lavovi u divljivi.. debeli.. i lenji... dalje.. imala sam posle jos jednu machku Mikicu (nju sam nashla kod skole.. i bilo mi zao da ostane i da kisne onako malo mache.. i ispostavilo se da je to bila najbolja machka koju sam imala!) (skoro je i uginula ) Imala sam mache zvalo se Cile.. jos uvek je tu.. spawa upravo.. a pored njega imam i jos jednu machku zovem je Narkoman (definitivno najludja machka.. ne znam zasto ali ona stalno deluje kao da je drogirana!? ) i machku Misha (zensko je, samo ima mushko ime )! imam i psa.. zove se Ben, inache je Lovachki barak! Posto moj otac ide u lov.. eto.. mislim moji ljubimci su pretezno machke..
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
Iva_smiley
provereni korisnici
piskaralo
Pol:
Mesto: Užice
Država: SER
Horoskop: Vaga
Yes, you have to keep smiling
|
|
« Odgovor #3 poslato: 03.11.2006. 20:06:35 » |
|
Pomenucu samo malo jagnje koje sam imala sa 7 godina, bilo je kod mene samo mesec dana - zvao se Mitar
|
|
|
Sačuvana
|
* life is music , music is progressive *
|
|
|
macka mau
provereni korisnici
odomaceni korisnik
|
|
« Odgovor #4 poslato: 03.11.2006. 21:24:45 » |
|
Dva macka ulicara(iliti macke kontenjeruse)ponekada svrate da klopaju ili da kute......vupi i zuti...najcool je kada vupi prenoci i onda tacno u 5 sati ujutru sedne na moje rame i strpljivo me nezno lupka sapom po obrazu sve dok se ne probudim da ga pustim napolje......
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
gorillaz
Just visiting...
provereni korisnici
piskaralo
Pol:
Ime i prezime: Boris Pjevčević
Mesto: Užice
Država: Srbija
21-18-19-26-10-7
|
|
« Odgovor #5 poslato: 04.11.2006. 06:05:33 » |
|
hmmm... ma ima svega idemo redom : papagaji:4 dosad , nisam im nesh davao imena morsko prase : 1 hrchak:3 komada urnisali su kucu :)i to sva tri u isto vreme. niste svesni kakvi su u ekipnom demoliranju psi:4 com , muzhjaka i zhenku dalmatinca (dzeki i sara) i mladunche kojem nismo davali ime jer je brzo otishlo ovo dvoje sam imao 10 god i jedna ulichna kerusha bila je kod mene oko 3 god (umrla od starosti) machke: nisam nesh fan machaka, ali ih je moja keva gajila na tone mislim da je imala jedno 10 za koje ja znam , gaji neko vreme , onda da nekom detetu iz komshiluka i posle naleti na drugo i uzme ga . ma show ribice : moja keva je takodje toga imala kolko osh (akvarijum sa oko 70 ribica) a ja sam gajio samo jedu ... sijamskog borca ... jedina ribica koja je po meni vredna gajenja ... zechevi:imao dva .... keva nije dobro obradila ogradu na terasi .... i oni su bili toliki debili da su skochili sa 10 sprata i to na moje ochi glupa stvorenja golubovi:tri gajio... za jednog se vezao ... ispostavilo se da je to nechiji golub i trazhio mi ga je natrag.. nikad prezhaljen :| i to je to a da ....kad sam imao 4 god imao sam vevericu ... nikako se nismo slagali
|
|
|
Sačuvana
|
What would U do if someone looked up in your future and told U there is no tomorrow ?
|
|
|
أحدث الأرق من النو
provereni korisnici
skriboman
Pol:
|
|
« Odgovor #6 poslato: 04.11.2006. 16:55:56 » |
|
zechevi:imao dva .... keva nije dobro obradila ogradu na terasi .... i oni su bili toliki debili da su skochili sa 10 sprata i to na moje ochi glupa stvorenja a da ....kad sam imao 4 god imao sam vevericu ... nikako se nismo slagali ahahahhahahahah.. znachi prevrnuh se od smeha! ahahahahhaha.. ajoj ahahahhahahahahahhaha
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
jelenica_ue
provereni korisnici
skriboman
Pol:
Ime i prezime: Jelena Hlubek Supurović
FaceBook: ima
Najforumaš 2008
|
|
« Odgovor #7 poslato: 04.11.2006. 19:37:08 » |
|
ja ne mogu da se setim svih ... ali probacu secam se kornjachice (ona mala shto moze u akvarijum ) ne secam se kako se zvala ... ali se secam da je mama pustila jer je zavladala neka bolest papagaji : Ninfa , zvao se Kićo , nashli smo ga na drvetu godinama je bio kod nas , posle smo ga poklonili ... Zebrice ... pa ne znam ni sama koliko smo ih imali ... secam se samo jednog imena Kreka Australijska zeba , ne secam se kako se zvala ... Hrchak kom 2 , jedan je bio Medeni drugog imena se ne secam ... Psi: dugo dugo smo imali obichnog kera , tj kerushu koja se zvala Zujka ,kotila se kao blesava i uvek smo imali kerice , njenih potomaka ima i danas kod nashih prijatelja , dugo je kod nas ziveo i Bibo ,Zujkin sin koga su ubili shinteri iako je bio u dvorishtu i imao ogrlicu ... Zverko mali doberman koga je ubila jedna velika kerusha , onda je Nebojsha stigao kod nas ,njega je znao ceo grad ... imali smo i Neletovog sina Panteliju koga je ubio komshija dan posle izlozbe na kojoj je pokupio sve nagrade u razredu mladih ... tu je bila i velika shnaucerka Astra ,i Petar koji je jedini ziv danas ... machke su se uvek vrzmale oko kuce ali nikad nisam imala neko posebo mache ...
|
|
|
Sačuvana
|
٩(̾●̮̮̃̾•̃̾)۶ ♈゚+。☆*゜+。.。:.*.゚ ゚¨゚゚・*:..。o○☆゚+。
|
|
|
moockey
|
|
« Odgovor #8 poslato: 05.12.2006. 23:27:27 » |
|
Imao sam psa Stanislava, koji je uginuo. Od tada nista.
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
PSY-GIRL
provereni korisnici
piskaralo
Mesto: Uzice
Horoskop: Blizanci
|
|
« Odgovor #9 poslato: 06.12.2006. 16:50:16 » |
|
Macak Marko,macak Cile, patak Daco,papagaj Matija...To su oni koji su se najduze zadrzali kod mene
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
No7or1ousSh4dow
provereni korisnici
piskaralo
Pol:
Mesto: Uzice-Marakana
Horoskop: Devica
Delija do smrti !
|
|
« Odgovor #10 poslato: 13.12.2006. 07:18:53 » |
|
Dzukca : Ringa. [dodz]
Ima wec jedno 6-7 godina. Al se drzi.
Ribice, ima ih par...
I pre sam Imao zeca, al ga je nesto priklalo kad je izashao jednom napolje...
|
|
|
Sačuvana
|
Dobro znamo ko smo, znamo sta zelimo , za pobede twoje na sve spremni smo. na na
Od istine znaju ne mogu pobeci, nasha snaga njihow problem je najweci. na na
Budi to sto jesi Zvezdo ko i mi, nashu slavu nece niko srushiti.na na
Делијe Север
|
|
|
OnA_VOLI_ZvEzDu
provereni korisnici
piskaralo
Pol:
|
|
« Odgovor #11 poslato: 14.12.2006. 01:59:18 » |
|
Dzukca : Ringa. [dodz]
Ima wec jedno 6-7 godina. Al se drzi.
Ribice, ima ih par...
I pre sam Imao zeca, al ga je nesto priklalo kad je izashao jednom napolje...
Eeee kako si smeo da zaboravis,prelepog nadzarastog mackaaaa.Kako je sladak,umiljat,cist...
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
^^spandzi_bob_kockica^^
Izvini Betmene nisam te poznao!
provereni korisnici
iskusan korisnik
Pol:
Ime i prezime: Tamara
Država: Serbia
Horoskop: Blizanci
|
|
« Odgovor #12 poslato: 15.12.2006. 23:23:54 » |
|
ja imam dva dzukca....drzim ih u kuci na senjaku..a 2 papagaja i ribice imam u stanu..svako jutro me bude po porudzbini do skoro sam imala 4 papagaja al jedan mi je uginuo a drugi posto nije iste rase ko ova dva sto su ostala ziva morala sam da dam rodjaku
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
mashinac
provereni korisnici
odomaceni korisnik
Pol:
Ime i prezime: Jovan Vicovic
|
|
« Odgovor #13 poslato: 20.03.2007. 23:22:09 » |
|
ja sam kao klinac sa nekih 4-5 god. imao dva papagaja... Bili su ludi ko struje !
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
Bili
provereni korisnici
odomaceni korisnik
Pol:
Ime i prezime: Darko Vasiljevic
Horoskop: Bik
Born to be wild
|
|
« Odgovor #14 poslato: 28.03.2007. 09:47:20 » |
|
Preko 7 godina sam imao dalmatinca, zvao se Gonzo Mnogo luda rasa, tvrdoglavi kao mazge , ali pre svega uvek veseli i neumorni(jedina im je mana sto pojedini umeju da budu mnogo agresivni ). Uglavnom je tuzan kraj posto je otrovan, da li su komsije il vec neko drugi bolje da ne znam
|
|
|
Sačuvana
|
Trust me I know what I`m doing
|
|
|
bujon
provereni korisnici
odomaceni korisnik
Pol:
Horoskop: Škorpija
Resistance is futile
|
|
« Odgovor #15 poslato: 29.03.2007. 19:38:11 » |
|
Akvarijum sa par ne tako egzoticnih ribica. Ako se tako neshto moze nazvati kucnim ljubimcem.
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
Rašo
provereni korisnici
skriboman
Pol:
Horoskop: Škorpija
|
|
« Odgovor #16 poslato: 29.03.2007. 19:51:40 » |
|
Sve ukupno kad se sabere imao sam sedam kuca, ali najviše sam voleo onu prvu, valjda što sam imao 4 godine.
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
bBrankica
keep smilin'
provereni korisnici
piskaralo
Pol:
zambaladumbica
|
|
« Odgovor #17 poslato: 07.04.2007. 06:46:10 » |
|
3 kuce, al nema ih sad Jednog dali nekoj dedinoj sestri kao da ih cuva, i on izleteo na ulicu i udarila ga kola, drugi uginuo od starosti, pre mozda nekih mesec dana, i treci, moj lepi roti Doggy uginuo pre neki dan
|
|
|
Sačuvana
|
"Ljubav dugo trpi,malokrvna je; ljubav ne zavidi; ne veliča se,ne nadima se,ne čini ono što ne valja,ne traži svoje,ne srdi se,ne misli o zlu,ne raduje se nepravdi,a raduje se istini. Sve snosi,sve veruje,svemu se nada,sve trpi. Ljubav nikad ne prestaje."
|
|
|
velika
urednik
skriboman
Pol:
Najforumaš 2006
|
|
« Odgovor #18 poslato: 07.04.2007. 16:23:51 » |
|
bBrankice, zao mi je zbog tvojih kuca, pa, za mesec dana dva ljubimca - mnogo je... Od chega je uginuo rot? Koliko je bio star?
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
bBrankica
keep smilin'
provereni korisnici
piskaralo
Pol:
zambaladumbica
|
|
« Odgovor #19 poslato: 08.04.2007. 21:15:43 » |
|
8 meseci..... taj komsija od kog smo ga dobili rekao je da je primio sve 3 vakcine (sto treba da primi rot) a nije ni 1 Posle je bilo kasno... Inace, bio je neuhranjen kad smo ga dobili, jadan bio mrsav skroz, jedva preziveo. A oni inace mnoooogo jedu, i mi smo ga bas pazili, izrastao je u veliko shtene dusa mala, kako li je samo skakao oko svakog i trchkarao, radovao se Poslednji dan ja ga zovem a on nista, ne dize glavu, samo jednom pogledao dok sam ga mazila....
|
|
|
Sačuvana
|
"Ljubav dugo trpi,malokrvna je; ljubav ne zavidi; ne veliča se,ne nadima se,ne čini ono što ne valja,ne traži svoje,ne srdi se,ne misli o zlu,ne raduje se nepravdi,a raduje se istini. Sve snosi,sve veruje,svemu se nada,sve trpi. Ljubav nikad ne prestaje."
|
|
|
Sophistifunk
provereni korisnici
piskaralo
Pol:
Ime i prezime: Goran Magdic
Mesto: Ios Island
Država: state of EXIT
Everybody makes mistakes...
|
|
« Odgovor #20 poslato: 20.04.2007. 01:05:41 » |
|
ko to dobio novog kucu?
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
bBrankica
keep smilin'
provereni korisnici
piskaralo
Pol:
zambaladumbica
|
|
« Odgovor #21 poslato: 20.04.2007. 01:11:11 » |
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
Sophistifunk
provereni korisnici
piskaralo
Pol:
Ime i prezime: Goran Magdic
Mesto: Ios Island
Država: state of EXIT
Everybody makes mistakes...
|
|
« Odgovor #22 poslato: 20.04.2007. 01:16:57 » |
|
|
|
|
Sačuvana
|
Pesimist vidi teškocu u svakoj prilici. Optimist vidi priliku u svakoj poteškoci.
Sir Winston Churchil
|
|
|
velika
urednik
skriboman
Pol:
Najforumaš 2006
|
|
« Odgovor #23 poslato: 20.04.2007. 02:48:17 » |
|
Daj sliku! Daj sliku!
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
bBrankica
keep smilin'
provereni korisnici
piskaralo
Pol:
zambaladumbica
|
|
« Odgovor #24 poslato: 20.04.2007. 03:58:07 » |
|
slikacu ovih dana pa cu baciti Ne'am foto pa cu uzeti od drugarice heeheh mogla bih i jaganjce da slikam hahahahha
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|