Moja preporuka je da, ako vec volish fotografiju, i zelish neshto vishe da uradish, zabatalish kupovinu kompaktnog (''idiot'') digitalca, i da se bacish na potragu za za nekim SLR aparatom.
Mislim da je ok investicija kupiti polovan SLR, jer sam ja imao iskustva sa polovnjacima, i nisam zazalio. U sluchaju da si raspolozen za polovnjaka, za cenu 640ice, mozesh da dobijesh mnogo vishe.
Kreni u potragu, i, po mojoj preporuci, juri sledece modele: Canon PowerShot S2 IS (ja sam skoro ''ugovorio'' kupovinu S2 za 250e sa torbicom i karticom od 512..), Sony Cyber Shot DSC - H2 (na primer, njegova kupovina mi je izmakla ispred nosa, 3 meseca je bio star, 9 meseci josh pod garancijom, cena - 230e), Fuji FinePix S5600 (s tim shto mozesh chak da na letish i na ''lutkicu'' //s7000//, za relativno male pare - oko 300e) koji koshta, chak nov, za 300injak evra.
Pogledaj malo o ovim aparatima na netu, i dobro razmisli. Kod kupovine, najbitnije je da znash za shta ti treba fotoaparat, i na spram toga trazi. I ne zaleci se. Shto duze budesh trazio, cene ce biti sve nize.