mjok u sistemskom logu ispise da je to zbog nekog fajla sto te izbaci, a kao sto napisah kad odes retry on te izbaci skroz iz igrice, ne iz te mape ili sa servera, posle sam video i na njihovim forumima da je u pitanju neki tezak bug na amx serverima sto ne umeju da rese, a tice se grafike. E sad, sta je i kako je i u cem je fora nemam pojma.
To za admine da su bulje znam, al sistemska poruka je da nema slobodnih slotova jer su svi rezervisani, neki razlog ti mora izbaciti, a ovo gore je druga prica jbem li ga. A vala sta ces moze im se, oni placaju za to samim tim mogu sta oces.
P.S. Pazi kad sam tek provalio da je ovo WoW topic -.- koj offtopic sunce ti
Inace, wow ne verujem da cu ikad vise igrati, svode igricu, kvalitet igranja i tezinu misija i instanci na retardni nivo. Tacno prilagodjavaju dechici, pravi kvalitet wow-a je davno prosao, sad ovo je sve monotono i dosadno. Coveku je potrebno da oseti da je nesto unikatno uradio ili da je nesto zaista postigao, mnogo vise nego sto ima brdo lakih epic stvari itd, u sustini blizzard je zeznuo reci kao sto su Epsko i Legendarno i srozao ih na nivo Standardno. Thumbs down Blizz
B(y) T(he) W(ay) Daff, jes primetio da si stavio da ti je pol zenski