Lina
provereni korisnici
odomaceni korisnik
Pol:
Ime i prezime: Lina
Mesto: ue
Država: srbija
Horoskop: Rak
|
|
« poslato: 23.03.2007. 07:25:02 » |
|
Mozete li same za sebe reci-jesam,ja sam sexy zena!? Ili bar,dali se osecate takvom...nemojte biti skromne.
|
|
|
Sačuvana
|
"kapetan esid kaze maloj lini"
|
|
|
shadow
Berkut
provereni korisnici
piskaralo
Pol:
Horoskop: Blizanci
_Berkut_
Najforumaš 2007
|
|
« Odgovor #1 poslato: 24.03.2007. 21:17:47 » |
|
hehehe, jos prazna tema... Lina, probi ti led, a ja cu nadam se uspeti da iskuliram bar ovu temu da ne davim narod.
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
fon Manštajn
provereni korisnici
skriboman
Pol:
Horoskop: Vaga
we only come out at night
|
|
« Odgovor #2 poslato: 24.03.2007. 23:59:57 » |
|
mozda je bolje pitati devojke sa foruma zasto mislite da niste seksi ili sta je po vama seksi? ja se ovo salim zbog "tisine" na temi
|
|
|
Sačuvana
|
Stand by me my apprentice Be brave, clench fists.
|
|
|
shadow
Berkut
provereni korisnici
piskaralo
Pol:
_Berkut_
Najforumaš 2007
|
|
« Odgovor #3 poslato: 25.03.2007. 00:26:29 » |
|
Da samo zensko misljenje... Ajde zene! Ali da ne bude samo ono "mislim da jesam", nego i neko obrazlozenje.
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
Lina
provereni korisnici
odomaceni korisnik
Pol:
|
|
« Odgovor #4 poslato: 25.03.2007. 03:34:45 » |
|
E, pa devojke stvarno ste me razocarale..ajde da pojasnim. Da li se osecas sexy ili te drugi vide kao sexy se ne radi o tome da se utegnes u neke uske krpice i imas veliki dekolte, i one neke idealne proporcije.. Ja mislim da to "sexy" jednostavno zraci iz osobe, pa makar ona bila zakopcana do grla, vidi se i u ocima, u stavu, raspolozenju .... Sve to dolazi iz glave. mozes imati dopicnjak i dekolte do kolena a da izgledas kretenasto, droljasto ili jadno ili biti sexy u vreci za krompir. meni cesto kazu da "zracim" sexipilom, nezavisno o tome sta imam na sebi. A sama sebi sam vise bebasta i slatkasta.. Mada kad se utegnem .. moze prosto da smeta..
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
shadow
Berkut
provereni korisnici
piskaralo
Pol:
_Berkut_
Najforumaš 2007
|
|
« Odgovor #5 poslato: 25.03.2007. 04:09:23 » |
|
(at) Lina: Posteno...
|
|
|
Sačuvana
|
Kids, you tried your best and you failed miserably. The lesson is: "never try..." Homer J Simpson
|
|
|
Doreta
provereni korisnici
piskaralo
Pol:
Horoskop: Škorpija
|
|
« Odgovor #6 poslato: 25.03.2007. 06:11:50 » |
|
... Lina tema je vrlo interesantna, pogotovu za mushki deo publike, ali ja sam je zaobilazila jer bi odgovor na ovo pitanje bio samo "+", skromno ali nishta drugo nemam reci...jer sexipil je neshto chime zrachish i na ovo pitanje najobjektivniji odgovor daju drugi tj. oni koji me srecu...jer dobro si negde ovde rekla da mnoge zene misle da svojim provokativnim oblachenjem dobijaju epitet "sexipilnih"... nema svrhe govoriti kako i shta nosim u sebi ili na sebi....
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
Prti bee gee
provereni korisnici
piskaralo
Pol:
Ime i prezime: Jelena Nikolić
Mesto: Užice
I miss you...
|
|
« Odgovor #7 poslato: 25.03.2007. 08:47:23 » |
|
Ma,nisam sexy ni 5%,mrzim svaki deo svog tela...mada volim listove...oni me tako privlache...
|
|
|
Sačuvana
|
"You have to enjoy your job;you should wake up every day and love what you do...I honestly do...From the bottom of my heart to the depths of my soul.I'm truly happy." Aaliyah Dana Haughton (1979-2001)
|
|
|
shadow
Berkut
provereni korisnici
piskaralo
Pol:
_Berkut_
Najforumaš 2007
|
|
« Odgovor #8 poslato: 25.03.2007. 08:52:39 » |
|
Hm, prti bee gee je dala interesantan odg. A ti doreta, nadao sam se vise od tebe. Bas treba da das svoje misljenje jer je to i tema. Mislim, nema sta ko da ti kaze "nisi u pravu, ja sam te video i nisi takva" jer to je njegovo misljenje, a ovde se trazi tvoje misljenje o sebi. Zato mislim da je tema interesantna jer znam da devojke imaju uvek neko misljenje o sebi.
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
Lina
provereni korisnici
odomaceni korisnik
Pol:
|
|
« Odgovor #9 poslato: 25.03.2007. 09:17:39 » |
|
hey bee-gee, svaka zena nosi odredjeni sexipil u sebi, samo se malo potruditi da ga skontas..znas kad se ja najvise osecam sexy? Kad se probudim ujutru,u svojoj omiljenoj obicnoj beloj majici, i onako bosa i cupava pijem kafu..a jos kad je nedelja, onda tako ostanem do podne... (at)Shadow za odgovor Doreti... off/ Shadow proveri inbox!
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
shadow
Berkut
provereni korisnici
piskaralo
Pol:
_Berkut_
Najforumaš 2007
|
|
« Odgovor #10 poslato: 25.03.2007. 17:53:02 » |
|
A cek lina, kakav je to ustvari osecaj da se osetis sexy? Mislim, mozda kad cuju definiciju, mozda ce jos neke devojke skontati da su sexy. I druga stvar, i meni je vise sexy kad je devojka u obicnom modu, prirodna, cak i to sto ti kazes, kad se probudi ujutro. Vise nego kad je full mejkap i to!
off/ Lina, nema nista, ja sam ti reko da kad se salje pvt, onda se obrisu oni navodnici gore oko nick-a kome saljes (sto se automatski postave), reko sam to svima ali ljudi vremenom zaborave, pa se posle cude sto ne mogu da posalju pvt. Vremenom sam i digo ruke od objasnjavanja.
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
Prti bee gee
provereni korisnici
piskaralo
Pol:
Ime i prezime: Jelena Nikolić
I miss you...
|
|
« Odgovor #11 poslato: 25.03.2007. 18:09:35 » |
|
Da,ja se bash osetim sexy kad vidim moju naduvenu stomachinu i butine pune celulita,yeah! Ma...bicu sexy jednog dana...valjda...
|
|
|
Sačuvana
|
"You have to enjoy your job;you should wake up every day and love what you do...I honestly do...From the bottom of my heart to the depths of my soul.I'm truly happy." Aaliyah Dana Haughton (1979-2001)
|
|
|
Doreta
provereni korisnici
piskaralo
Pol:
|
|
« Odgovor #12 poslato: 25.03.2007. 18:10:18 » |
|
... koliko vidim na ovu temu vishe odgovaraju momci, ne ochekujte da vam zene puno prichaju o sopstvenom sexipilu... ochigledno ga sebichno chuvaju za sebe... ja sam bila vrlo jasna...
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
shadow
Berkut
provereni korisnici
piskaralo
Pol:
_Berkut_
Najforumaš 2007
|
|
« Odgovor #13 poslato: 25.03.2007. 18:53:50 » |
|
koliko vidim na ovu temu vishe odgovaraju momci, ne ochekujte da vam zene puno prichaju o sopstvenom sexipilu... Pa ko je pokrenuo temu, mi ili zensko celjade?
|
|
|
Sačuvana
|
Kids, you tried your best and you failed miserably. The lesson is: "never try..." Homer J Simpson
|
|
|
Vertigo
provereni korisnici
iskusan korisnik
Pol:
Horoskop: Jarac
Nosce te ipsum!
|
|
« Odgovor #14 poslato: 25.03.2007. 20:56:06 » |
|
Hm, jesam li sexy... Pa znas kako, ja sam jedan veliki kompleks, i otprilike stalno kukam, tako da retko sebe zamisljam kao sexy devojku, privlacnu. Sebe vidim kao prosecnu(cesto i potcenjujem sebe ), a sve ostale devojke su mi lepe, cak lepse od mene. Definitivno mi fali jos dosta samopouzdanja . Osecam se lepo kada se sredim, kada se osecam prijatno u onome sto nosim. Ne oblacim se nikad provokativno, a ponekad mislim da bolje izgledam od namontiranih devojaka sa napravljenim sisama i dopicnjacima. I ponekad mogu nositi najobicniju trenerku, ali da iznutra osecam nesto, ne znam kako bih objasnila to osecanje, koje me navodi da se osecam fenomenalno u svom telu. Blazeni bili ti trenuci! Stvar koja je najvise sexy na meni su oci. One su moj adut. Bar sam sigurna da se one fenomenalne, i da me nikad nece izneveriti. Mada, u njih sam sigurna da valjaju zbog komplimenata drugih, a ne zbog sopstvenog misljenja o sebi, nazalost.
|
|
|
Sačuvana
|
We rise only to fall... we die only to live... we ask to dream in hopes of knowing... he gives us a heart in hopes of feeling...
I am felling... it's you!
|
|
|
Doreta
provereni korisnici
piskaralo
Pol:
|
|
« Odgovor #15 poslato: 25.03.2007. 22:50:36 » |
|
Joj Senkice nekad stvarno znash da me smorish, shta se bre hvatash za svaku rech i izvrcesh stvari iz konteksta....
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
shadow
Berkut
provereni korisnici
piskaralo
Pol:
_Berkut_
Najforumaš 2007
|
|
« Odgovor #16 poslato: 26.03.2007. 01:07:40 » |
|
Joj Doreta, ti nekad bas neces da se igras s nama.
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
gorillaz
Just visiting...
provereni korisnici
piskaralo
Pol:
Ime i prezime: Boris Pjevčević
Država: Srbija
Horoskop: Jarac
21-18-19-26-10-7
|
|
« Odgovor #17 poslato: 26.03.2007. 06:54:10 » |
|
po meni "sexy" nije neki opshti pojam koji mizhe da kazhe kako neka devojka izgleda ... ona nam vishe govori trenutan utisak o nekom ... neka riba mozhe da bude sexy jednom kad je vidish , a drugi put da nikakav poseban utisak ne ostavi na tebe .... al netju da sad budem namtjor koji proserava A i po meni ne treba da devojke budu te koje ce reci da su sexy ... neka to mushkom delu populacije prepuste da procene .. a i istorijska je chinjenica da su zhene UVEK nezadovoljne nechim ,pa makar i sitnicom , na svom telu !
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
Iva_smiley
provereni korisnici
piskaralo
Pol:
Država: SER
Yes, you have to keep smiling
|
|
« Odgovor #18 poslato: 26.03.2007. 06:57:33 » |
|
Sutra cu sprovesti malu anketu , pa cu tako stici do validnog odgovora ... *Mislim da sam bila sexy dok sam se izvijala uz trbusne plesacice u Red & Brown u petak :]
|
|
|
Sačuvana
|
* life is music , music is progressive *
|
|
|
fon Manštajn
provereni korisnici
skriboman
Pol:
we only come out at night
|
|
« Odgovor #19 poslato: 26.03.2007. 07:02:44 » |
|
mislim da kada si sam zadovoljan sobom sve je moguce, bilo da si musko ili zensko...hocu da kazem da seksipil krece od licnog zadovoljstav sobom...
|
|
|
Sačuvana
|
Stand by me my apprentice Be brave, clench fists.
|
|
|
Doreta
provereni korisnici
piskaralo
Pol:
|
|
« Odgovor #20 poslato: 27.03.2007. 00:17:16 » |
|
mislim da kada si sam zadovoljan sobom sve je moguce, bilo da si musko ili zensko...hocu da kazem da seksipil krece od licnog zadovoljstav sobom...
... dobro recheno....
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
шумадинац
provereni korisnici
odomaceni korisnik
Pol:
Ime i prezime: Пеђа
Mesto: Београд
Država: Србија
И данас, кад дође до последњег боја, Неозарен стар
|
|
« Odgovor #21 poslato: 23.02.2009. 05:18:39 » |
|
hey bee-gee, svaka zena nosi odredjeni sexipil u sebi, samo se malo potruditi da ga skontas..znas kad se ja najvise osecam sexy? Kad se probudim ujutru,u svojoj omiljenoj obicnoj beloj majici, i onako bosa i cupava pijem kafu..a jos kad je nedelja, onda tako ostanem do podne... (at)Shadow za odgovor Doreti... off/ Shadow proveri inbox! Ево ме у недељу на кафи.
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
Vukosava
provereni korisnici
iskusan korisnik
Pol:
Horoskop: Strelac
|
|
« Odgovor #22 poslato: 03.03.2009. 11:56:33 » |
|
i kako to, ustanes ujutru, naostris se da si seksi i koga god sretnes samo mjau prrr prrr
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
шумадинац
provereni korisnici
odomaceni korisnik
Pol:
Ime i prezime: Пеђа
Mesto: Београд
Država: Србија
И данас, кад дође до последњег боја, Неозарен стар
|
|
« Odgovor #23 poslato: 09.03.2009. 08:12:56 » |
|
Ко не покуша тај и непопије копачку.
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
Pedja
provereni korisnici
stara kajla
Pol:
Ime i prezime: Peđa Supurović
Država: Srbija
FaceBook: ima
Blog: ima
Horoskop: Strelac
|
|
« Odgovor #24 poslato: 10.03.2009. 15:34:31 » |
|
Е шумадимац, изгледа да ниси научио да женеама импонује кад је мушки мало слободан, али не ваља да у томе претерује
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|