Evo ovako.... ovih dana vozimo posle 15h , a najcesce od 16h - 18h. Svaki dan kada je lepo vreme, najcesca tura nam je Pozega - Zdravcici, Lunovo selo, penjanje na Tresnjicu i nazad za Pozegu. Ekipica sa kojom vozim su Rade Jesic, Rade Mitrovic, Dragan Kovacevic - Patan, Sasa Kovacevic i taj pomenuti krug vozimo ispod 1h sto mu dodje da nam je prosecna brzina od 24 km/h - 26 km/h ( po pravcu idemo i do 35km, prosecno oko 30km, uz brdo krecemo sa nekih 18km do nekih 12km, prosecno 15km )! Jedina mala pauza od 1 min nam je presvlacenje na vrhu Tresnjice za spust koji sledi. Znaci ozbiljno vozimo, medjusobno se takmicimo i na brdskom cilju se cekamo i pravimo analize
Pored ove staze vozimo, i relacije Pozega, Lunovo Selo, Trnava , Crnokosa pa onda se vratimo nazad istim putem ili idemo preko Kosjerica do Pozege, ( nemamo premerena vremena za sada , ali se uglavnom trkamo od podnozja Crnokose do vrha ), sledece je Pozega , Visibaba, vrh Blagaje ( moje rekordno vreeme je ispod 45 min) inace ekipno vozimo ispod 1h , nazad se vracamo istim putem ili preko Arilja.
Redje vozimo Pozega - Roska ploca ( neki put nastavimo pored Rzava do Arilja i nazad ili precesemo na Blagaju
Vozimo i Pozega - Pesak - Jezevica - Duskovci ,neki put nastavimo na Subjel, Kosjeric i nazad, neki put kombinujemo Subjel, Drazenovici, Pozega, a vikendom nastavimo na Divcibare , Kosjeric i nazad Pozega.
Cesto merimo ( bar jednom mesecno ) nas BRDSKI HRONOMETAR LORET i uglavnom cela ekipa vozi oko 30 min, moje rekordno vreme za sada je 26:35 min
Letos smo odvozili i dve ne svakidasnje ture , tj. Pozega , Lucani , Markovica, spust na magistralu i nazad istim putem, onda turu Pozega, Zlakusa, vrh brda ( ne znam ime ) a onda Dreznik, Gradina, Roska Ploca ( uhvatio nas zestok mrak, jedva zivi stigli kuci )......
Zanimljivije ture su bile Josanicka Banja - Kopaonik ( 1:24.15 min moje vreme ), brana Perucac, penjanje na Mitrovac, voznja Tarom, spustanje u Bajnu Bastu i onda uzvodno uz Drinu do brane ......
To bi bila ovogodisnja sezona, do kraja godine slede lokalne svakodnevne voznje , onda teretana, basket, stoni tenis, neki su kupili i sobne bicikle, pa na prolece sve iz pocetka sa vecim brojem takmicenja

.... ipak se okrece ....