Peekaboo
provereni korisnici
piskaralo
Pol:
Horoskop: Rak
|
|
« Odgovor #100 poslato: 03.10.2005. 05:32:36 » |
|
Ljudi...gatate vec 7 strana...videste li sta u tim soljama... :-o
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
_L_U_J_K_A_
provereni korisnici
piskaralo
Pol:
Ime i prezime: Sandra
Mesto: Uzice...
FaceBook: ima
Horoskop: Bik
|
|
« Odgovor #101 poslato: 04.10.2005. 04:35:34 » |
|
ma ne bi ja digao ruku na seku peku..samo nogu :twisted: :mrgreen: Mislis,samo stopalo... E,mogli bismo kod nekoga da napravimo neku vrstu kafe partija,to nije losa ideja.Samo polako,valjda cemo se jednog lepog dana i dogovoriti... :? E ozb ajde jednom kod mene da dodjete da pijemo kavu.....eto ja sam rekla da mozete kod mene a vi se dogovorite kad ce to biti....a ti Peekaboo bolje dodji na kafu nego ovde da kakish....jasno?!?!?!?! :mrgreen:
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
Prti bee gee
provereni korisnici
piskaralo
Pol:
Ime i prezime: Jelena Nikolić
Mesto: Užice
I miss you...
|
|
« Odgovor #102 poslato: 04.10.2005. 05:26:26 » |
|
Sandra,reci dan i vreme,i mi cemo se dogovoriti na forumu,pa dolazimo coporativno!
|
|
|
Sačuvana
|
"You have to enjoy your job;you should wake up every day and love what you do...I honestly do...From the bottom of my heart to the depths of my soul.I'm truly happy." Aaliyah Dana Haughton (1979-2001)
|
|
|
bBrankica
keep smilin'
provereni korisnici
piskaralo
Pol:
zambaladumbica
|
|
« Odgovor #103 poslato: 04.10.2005. 05:50:46 » |
|
Posto sam i ja clan foruma........doci cu i ja :oops: Samo recite koji dan ranije, dok ja doputujem do vas :mrgreen:
|
|
|
Sačuvana
|
"Ljubav dugo trpi,malokrvna je; ljubav ne zavidi; ne veliča se,ne nadima se,ne čini ono što ne valja,ne traži svoje,ne srdi se,ne misli o zlu,ne raduje se nepravdi,a raduje se istini. Sve snosi,sve veruje,svemu se nada,sve trpi. Ljubav nikad ne prestaje."
|
|
|
_L_U_J_K_A_
provereni korisnici
piskaralo
Pol:
|
|
« Odgovor #104 poslato: 05.10.2005. 05:26:32 » |
|
Ja sam rekla vi se dogovorite kada cete....eto nek to bude jedan vikend pa ko moze da dodje nek dodje da se malo zezamo i da gatamo....bitje soooper!
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
Prti bee gee
provereni korisnici
piskaralo
Pol:
I miss you...
|
|
« Odgovor #105 poslato: 05.10.2005. 05:27:38 » |
|
E,pa ajmo sad u subotu(Sandra,ako tebi odgovara),samo da odredimo u koje vreme i to je ok! :mrgreen: A,sta mislite o tome?
|
|
|
Sačuvana
|
"You have to enjoy your job;you should wake up every day and love what you do...I honestly do...From the bottom of my heart to the depths of my soul.I'm truly happy." Aaliyah Dana Haughton (1979-2001)
|
|
|
black_angel_421
[thoughts = irritation]
provereni korisnici
piskaralo
Pol:
Horoskop: Blizanci
ignore the smoke.
|
|
« Odgovor #106 poslato: 05.10.2005. 19:40:57 » |
|
WOW... A coffie party.... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
|
|
|
Sačuvana
|
..& your liberation & your undulating dance in tantalising slowness.. & your distance that you chose, tell me - did you find all your explanations inside your diorama?..
|
|
|
Kenny
if ya run..U only die tired..
provereni korisnici
piskaralo
Pol:
Ime i prezime: Kenny
Mesto: Uzice\Chuklin
Država: c:\Srbija
Horoskop: Ovan
What we love to do we find time to do..
|
|
« Odgovor #107 poslato: 06.10.2005. 05:33:24 » |
|
xuxu a jel spada u to i bela kafa hahahaha shalim se neg jel mogu i mi mushki da dodjem xexe da ne bude samo zenska kaf`ca ajmo in tha nedelja samo u koje doba i da gatamo ahahaha
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
أحدث الأرق من النو
provereni korisnici
skriboman
Pol:
Horoskop: Jarac
|
|
« Odgovor #108 poslato: 06.10.2005. 17:11:18 » |
|
ne valja nedeljom prevrtati solju!! heheh.. tako kaze stari narod! tako da okupljanje moze u subotu.. moguce da dodjem ja u Ue.. ako me ne strefi nesto.. :evil: :evil:
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
Prti bee gee
provereni korisnici
piskaralo
Pol:
I miss you...
|
|
« Odgovor #109 poslato: 06.10.2005. 19:34:56 » |
|
ne valja nedeljom prevrtati solju!! heheh.. tako kaze stari narod! tako da okupljanje moze u subotu.. moguce da dodjem ja u Ue.. ako me ne strefi nesto.. :evil: :evil: Naravno da je istina da se u nedelju ne prevrce solja,jer je,po predanju,nedelja bio dan kad se Bog odmarao,a i nikad se ne otvori solja....Tako da,Miro,bilo bi super da i ti dodjes u subotu,da malo gatamo! :mrgreen: Samo da nam Sandra javi u koje vreme bismo mogli da dodjemo...
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
Peekaboo
provereni korisnici
piskaralo
Pol:
|
|
« Odgovor #110 poslato: 06.10.2005. 20:13:06 » |
|
Da, samo sto su se ljudi bavili gatanjem i pre nego sto je pocelo vreme da se meri, tj. pre nego sto je uopste postojala nedelja....Tako da to nije tacno, I ko moze da dokaze da je gatanje bogohuljenje?
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
bBrankica
keep smilin'
provereni korisnici
piskaralo
Pol:
zambaladumbica
|
|
« Odgovor #111 poslato: 07.10.2005. 03:19:13 » |
|
Kad smo vec kod tih postovanja/krsenja pravila, ja sam cula da se solja najbolje otvori kada je neki svetac, pa i nedelja, verovatno upravo zbog toga sto mnogi smatraju da bas tad ne treba otvarati. No, to je sve od osobe do osobe (mislim na odluku prevrnuti ili ne)
|
|
|
Sačuvana
|
"Ljubav dugo trpi,malokrvna je; ljubav ne zavidi; ne veliča se,ne nadima se,ne čini ono što ne valja,ne traži svoje,ne srdi se,ne misli o zlu,ne raduje se nepravdi,a raduje se istini. Sve snosi,sve veruje,svemu se nada,sve trpi. Ljubav nikad ne prestaje."
|
|
|
Prti bee gee
provereni korisnici
piskaralo
Pol:
I miss you...
|
|
« Odgovor #112 poslato: 07.10.2005. 04:07:38 » |
|
I ja sam cula da se solja dobro otvara kad je neki svetac,a najbolje se otvara utorkom i petkom! :mrgreen: Inace,dobila sam dopustenje da objavim da je caffe skup kod Sandre u: Subotu 8.10.2005.god. u 16h
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
Kenny
provereni korisnici
piskaralo
Pol:
|
|
« Odgovor #113 poslato: 07.10.2005. 04:34:32 » |
|
a, ko ide sve xxa da se zna chisto onoo.. ide li josh ko od bojz
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
Prti bee gee
provereni korisnici
piskaralo
Pol:
I miss you...
|
|
« Odgovor #114 poslato: 07.10.2005. 04:41:03 » |
|
E,pa,Kenny,to ne znam..... Ma sta ima veze i da budes jedini od muske populacije,bices omiljen u zenskom drustvu! :mrgreen:
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
_L_U_J_K_A_
provereni korisnici
piskaralo
Pol:
|
|
« Odgovor #115 poslato: 07.10.2005. 08:43:45 » |
|
Uh evo i mene konacno.....vidi vidi kako se oni dogovaraju bez mene i to u mojoj kuci da pijete kafu....ccc strashno!! Heheehe shalim se bwe....danas sam se videla sa Prti i dogovorile smo se da dodjete (ko moze) u subotu na kafu....a vi se dogovorite...a ti bato nemo kakish...i onda kad si dolazio bio si jedini bojz!
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
Prti bee gee
provereni korisnici
piskaralo
Pol:
I miss you...
|
|
« Odgovor #116 poslato: 08.10.2005. 04:49:42 » |
|
Iako sam prva predlozila ovaj cafe skup,mislim da cu se izviniti svima i objaviti da necu moci da dodjem sutra kod sandre,jer imam da ucim kao konjina(blago receno).Tako da,vidimo se II put...
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
_L_U_J_K_A_
provereni korisnici
piskaralo
Pol:
|
|
« Odgovor #117 poslato: 08.10.2005. 20:54:01 » |
|
Eto ti sad....prva predlozila i prva nece da dodje...kao ima da uci...ma laze bre....ide da se widi s nekim deckicem.... :mrgreen:
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
Prti bee gee
provereni korisnici
piskaralo
Pol:
I miss you...
|
|
« Odgovor #118 poslato: 09.10.2005. 01:25:22 » |
|
Pa kako da se vidim sa nekim deckicem,kad je neki deckic u BG-u.... :cry: And who knows kad ce doci.....
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
_L_U_J_K_A_
provereni korisnici
piskaralo
Pol:
|
|
« Odgovor #119 poslato: 09.10.2005. 10:27:10 » |
|
Ih pa ne morash se sad izvlaciti pred swima....znamo mi sve....a ja sam se zestoko naljutila na tebe....njah....
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
Kenny
provereni korisnici
piskaralo
Pol:
|
|
« Odgovor #120 poslato: 11.10.2005. 06:06:44 » |
|
...nego jel bilo te kavce i ko je kome sta vidio in tha sholja mislim za kafu
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
_L_U_J_K_A_
provereni korisnici
piskaralo
Pol:
|
|
« Odgovor #121 poslato: 11.10.2005. 07:34:43 » |
|
Jeste *rac da izvinete....Prti nije doshla...ccc....a ni tebe nije bilo....njah...neka neka...necu vam zaboraviti owo... :cry: :cry: :cry:
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
Prti bee gee
provereni korisnici
piskaralo
Pol:
I miss you...
|
|
« Odgovor #122 poslato: 11.10.2005. 16:40:57 » |
|
Cccc,ja bogami stvarno nisam mogla da dodjem...Valjda cemo se 1 lepo dogovoriti kad svi imamo vremena,ja ga ovaj vikend nisam imala....
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
_L_U_J_K_A_
provereni korisnici
piskaralo
Pol:
|
|
« Odgovor #123 poslato: 12.10.2005. 03:53:26 » |
|
Njah....vi se zdogovorite lepo pa da dodjete....nego...kakvu ko kafu pijete???Kazu ko pije slatku ne moze lepo da se izgata...zbog shecera...a ja pijem slatku... :mrgreen: A mogu i gorku nije mi problem....Vi?
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
Prti bee gee
provereni korisnici
piskaralo
Pol:
I miss you...
|
|
« Odgovor #124 poslato: 12.10.2005. 06:24:27 » |
|
Ja pijem gorku....Dusu dalo za gatanje.... :mrgreen:
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|