Sada sam ja na redu
![Grin](https://forum.uzice.net/Smileys/custom/grin.gif)
1. Kvins Park- Stenhausmir 1 (2.2)
2. Stouk - VBA 1 (2.45)
3. Liverpul - Manchester City 1-1 (2.00) fix
4. Gretna - Patrik 2+pp (2.05)
5. Egaleo - AEK x-2 (4.2)
6. Jang Boys - Shafhousen x-1 (4.5)
7. Norich - Hull x-1 (4.75) 3/5
8. Verder - Bilefeld x-1 (4.5)
9. Rons - Tubize x-2 (5.1)
1. Derbi Skotske divizije 3. Kvins (2. mesto) je u sjajnoj seriji od 6 uzastopnih pobeda ( kuci 5 1 1 ), dok njegov protivnik (3. mesto) i nije neki gost (3 1 3 ) . Oba tima pretenduju za ulazak u visi rang , ali mislim da su sanse na strani domacina jer u prethodnim utakmicama ova dva tima domacin je skoro uvek pobrdjivao.
2. Stouk (7. mesto) je kuci izgubio samo jedn utakmicu ( 4 3 1) ,a u poslednjih 5 susreta 4 je dobio. VBA (6. mesto) je u padu fome . U poslednjih 5 tekmi je 3 puta izgubio i po 1 pobeda i nereseno i to sve kuci. Stouku su potrebni bodovi da bi usao u bitku za play-off ,i prava je prilika da eliminisu jednog od direktnih rivala za tu poziciju.
3. Liverpul je skoro sve svoje meceve dobijao iz 1, kako u domacem , tako i u Ligi sampiona. Mancester City nema sta da trazi na Enfildu.
4. Gretna i Patrik su dve najefikasnije ekipe u Skotskoj diviziji 2 . Gretna ( gol razlika 37-20 na 14 utakmica) je z zadnjih 5 utakmica dosla 2+pp, a Patrik (24-24) od zadnjih 5, 3 puta.Njihovi medjusobni susreti obiluju golovima ( 6-0 ; 6-1 ; 2-2; 2-0; 3-3)
5.Aek posle pobede nad Milanom krece u novu protiv Egalea. Egaleo(5. mesto ) kuci nije nesto (2 2 2) , a 5 zadnjih je bilo x pp ( 2 dobio i izgubio ,1 nereseno). Aek je poznat po dolasku iz x-a , pa mislim da su mu bodvi preko potrebni da ne bi zaostajao za vodecim dvojcem u Grckoj.
6.Jang Boys (6. mesto) igra protiv Safhousena (9. mesto) . zgosti su zadnje 4 dolazili x pp , zahvaljujuci bunkeru i po kojoj uspesnoj kontri stizali do bodova. Nekadasnji prvak Svajcarske mora da dobije ovu utakmicu i prikljuci se timovima koji vode borbu za ulazak u kup UEFA. Ali naravno iz x-a
7. Noric(12.mesto) 4 zadnje iz x-a (2 pobede 1remi i poraz). Hul (21.mesto) slicno Safhouzenu - bunkerica u gostima skoro uvek x pp. Tako da mislim da ce ovo uci.
8.Verder posle pobede protiv Chelsea -a se iscupao iz krize koja ga je drmala.Bilefeld(6. mesto) je nezgodna ekipakoja moze da odoli domacinu, ali se nadam samo prvo poluvreme. Verder nije jos u svojoj raspolozivoj formi u kojoj je bio na pocetku prvenstva, i mislim da ce Klose i kompanija da obezbedi pobedu tek u drugom delu igre.
9.Rons(17. mesto) docekuje Tubize (5.mesto) . Rons je zilav domacin i prvo poluvreme uspe da izvuce nereseno. Ekipa Tubizea u gostima (4 0 2) bi se umesala u trku koja vodi u play-off za povratak u Belgiju 1. Protiv ekipa slicnim danasnjem protivniku Tubize je dolazio iz x-a u gostima. Nadam se i ovaj put.
P.S. Imam i jedan predosecaj sa utakmicom Derbi- Lester. Duel dva bivsa prvoligasa. Lester je uspevao u gostima da ode na poluvreme sa prednoscu, dok je Derbi kao domacin na poluvreme odlazio sa zaostatkom od jednog gola, ali je na kraju uspeva da dobije pred svojom publikom . Tako da bi trebalo da bude 2-1 ( 35.00)
Valjda cu sada ubosti , za razliku od prosle subote
![smile](https://forum.uzice.net/Smileys/custom/smile.gif)